Game of Thrones'tan Son Fragman

Game of Thrones'un fazlasıyla karanlık olan son fragmanı yayınlandı. İşler Ak Gezenler'in lehine mi dönüyor?

Game of Thrones'tan son fragman

HBO gerek yayınladığı Teaser'larla, gerekse fragmanlarla Game of Thrones tutkunlarını pek çok kez ters köşeye yatırdı. Yayınlanan son fragman fazlasıyla karanlık olsa da; yayıncı stüdyonun yine bir ters köşe yaptığını düşünüyoruz.

Serinin son sezonunda; Peter Dinklage, Kristofer Hivju, Jerome Flynn, Nikolaj Coster-Waldane, Emilia Clarke, Kit Harington, Liam Cunningham, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Nathalie Emmanuel, Gwendoline Christie,John Bradley, Isaac Hempstead Wright, Rory McCann, Richard Dormer, Iaein Glen,Carice van Houte gibi isimler bir araya gelecek. Yapımın yönetmenlik koltuğunda ise David Benioff & D. B. Weiss ikilisi yer alacak.

Öncelikle son fragmanı izlemenizi tavsiye etsek ve spoiler vermesek de, Game of Thrones tarihinin en karanlık tanıtımlarından biri ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. Dizinin bazı takipçileri, fragmanı izlememek isteyebilir. Lakin, fragmanın hiçbir şekilde doğruyu yansıtmayabileceğini vurgulamak isteriz. Faceless fragmanı buna örnek gösterilebilir. Ne de olsa söz konusu tanıtım videosundaki görüntüler, gerçek senaryo ile hiçbir anlamda özdeşlememişti. Final sezonun ilk bölümünün yayınlanacağı 14 Nisan 2019 tarihi için gerim sayım başladı.

Okuyucu Yorumları