Game of Thrones’un kahramanı Jon Snow, yeni bir diziyle geri dönüyor

Game of Thrones’un önemli karakterlerinden biri olan Jon Snow, ekranlara geri dönüyor. Üstelik bu kez tamamen kendi hikayesini konu alacak bir diziyle...

Jon Snow geri dönüyor

Kit Harington, Game of Thrones’un devamını konu alacak bir devam yapımında Jon Snow rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Bu sayede, Game of Thrones'un finalinde kurtulan birkaç kişiden biri olan karakteri tekrar evlerimize konuk edeceğimiz anlamına geliyor. Üstelik bu kez tamamen kendi hikayesiyle...

Hollywood Reporter, Harington'ın Jon Snow olarak geri dönmek için görüşmelerde olduğunu ve orijinal seriden dönüş için onaylanan ilk yıldız olduğunu iddia ediyor.

Game of Thrones, Cersei Lannister (Lena Heady) ve sevgilisi ve erkek kardeşi Jaime Lannister'ın (Nikolaj Coster-Waldau) bir kaya parçasının altında romantik bir şekilde can verdiği ve Bran Stark'ın (Isaac Hempstead Wright) Yedi Krallığın hükümdarı olduğu bir finalle sona ermişti. Ancak bu final, pek çok izleyici tarafından beğenilmedi.

Bu yaz ayrıca Game Of Thrones olaylarından 200 yıl önce geçen, Targaryen ailesinin kökenini takip eden bir yapım olan House of The Dragon da yayına girecek. 10 bölümlük HBO serisi, Matt Smith'i Daemon Targaryen olarak merkezine alıyor ve George RR Martin'in Fire And Blood romanına dayanıyor.

House of The Dragon, 21 Ağustos'ta HBO ve Sky'da yayınlanacak. Jon Snow’un hikayesinin ne zaman yayınlanacağı ise belli değil. Ama yine HBO ve Sky için çekileceği biliniyor.