Games Week İstanbul 2018 sizi bekliyor!

Oyun mevsimi başlıyor, gelin hep beraber kutlayalım... Games Week 6 Haziran'da kapılarını açıyor.

Games Week İstanbul 2018

"Oyun" kavramında yıllar içinde yaşanan değişimi özetlemek gerekirse "birliktelik" kavramı üstünden gitmek gerekecektir. Seneler önce yan yana oturduğumuz bir arkadaşımızla sınırlı olan "beraber oynama" konusu, seneler ilerledikçe binlerce insanla rekabet ettiğimiz, etkileşime, daha fazla sosyalliğe odaklı bir yola girdi.

Artık oyun demek kendimizi kalabalıklar arasında bulmak, paylaştıkça artan bir haz demek. Eğer sizin için de böyleyse, yaz mevsiminin kendisini iyice gösterdiği şu günlerde beraberce eğlenebileceğiniz keyifli bir etkinlik sizi bekliyor.

Sana özel %50 indirimli bilet fırsatı için; Tıkla!

6-10 Haziran tarihleri arasında CNR Holding tarafından düzenlenecek olan Games Week 2018, oyun dünyasının en eğlenceli kapılarını oyunseverler için açıyor. Games Week 2018'de en sevdiğiniz oyunlar, takipçisi olduğunuz fenomenler, en yeni teknolojiler ve oyun üzerine her türlü donanım bileşenini bulabilecek, turnuvalara katılıp ödüller kazanabilecek ve keyifli vakit geçireceksiniz.

Gelin bakalım, en eğlenceli oyun fuarı olma hedefiyle yola çıkan Games Week 2018'de sizleri neler bekliyor?

Fenomenler

Fenomenler

Games Week 2018'te en sevdiğiniz fenomenler sizleri bekliyor. Fuar alanında en sevdiğiniz karakterlere hayat veren Melodi Kızılgün, yayınlarıyla bizleri ekran başına hapseden Ferit Karakaya (Wtcnn), Easter GamersTV, Güneş Bey, Enis Kirazoğlu ve Ruthless Ladies sizleri bekliyor olacak.

Bu kadar da değil, GearBest standında sizlerle buluşacak olan fenomenler arasında Oğuzhan Uğur, MervanT, Uğur Yaman, Ogicimnapiyon, Porçay, Rozetmen, Oyun Gemisi ve Mendebur Lemur gibi çok sevdiğiniz isimler de var. Güncel takvim ve saatler için etkinliğin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Turnuvalar

Turnuvalar

Etkinlik süresince BAU E-Sports iş birliği ile gerçekleştirilecek çok sayıda turnuva sizleri bekliyor olacak. Ödüllü turnuvalara kayıt olmak ve arkadaşlarınızla kıyasıya rekabet etmek için yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Counter-Strike
Rekabetçi oyun türünü yaratan ve büyüten Counter-Strike en yeni oyunuyla espora yön vermeyi sürdürüyor. Hem eğlenmek hem de rekabet etmek için oynayan oyuncular, rekabetçi mod yanında oyunun diğer modlarında da birbirleriyle mücadele edebiliyor.

PlayerUnknown's Battlegrounds
PUBG, Steam'de çok satılanlar listesinde birinci olan oyun gerçek bir ölüm kalım maçı! Oyunun zaman ilerledikçe gitgide küçülen haritasında güvenli bölgede kalmaya çalışırken diğer oyunculara karşı savaşmayı sürdürüyoruz. Hayatta kalırsan, ödüller seni bekliyor!

League of Legends
Rekabete dayalı, strateji ve rol yapma oyunlarından öğeleri bir arada bulunduran bu muhteşem MOBA oyununda çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında göstereceğin mücadeleyi canlı turnuva ortamında yaşama şansı seni bekliyor!

Fortnite
100 kişi, dev bir harita, amansız bir mücadele. Parti verilen bir otobüsten paraşütle atlayarak başlayan matrak yolculuğunda bir yandan silah ve çeşitli aletler topluyorsun, bir yandan da canavarları ve rakiplerini alt ederek hayatta kalan son kişi olmaya çabalıyorsun.

Oyun Alanı

Oyun Alanı

İşte turnuvalar, röportajlar ve stantlardan arta kalacak zamanımızda toplanıp hoşça vakit geçireceğimiz alan. Arcade makinaları yanında FIFA 18, PES 2018, Rocket League ve Hearthstone'da arkadaşlarınızla kıyasıya mücadele edebilir, en sevdiğiniz oyunları doyasıya oynayabilirsiniz.

Ayrıca indie oyunlar için ayrılmış alanda yerli geliştiricilerin elinden çıkan Armada Battle ve Endless Combat oyunlarını deneyim edebilirsiniz.

Atölyeler!

Atölyeler!

Minor Preneurs
"Hayallerinize inanın ve adım atın," yaklaşımıyla çalışan Minor Preneurs, CNR Games Week'de her gün workshop etkinliği düzenleyerek "başarmanın, farkındalık yaratmanın yaşının olmadığını" anlatacak.

Gamelab İstanbul
Gamelab İstanbul iş birliği ile düzenlenen atölyede; görsellerin belleğe yüklenmesi, görsellerin ekranda görüntülenmesi, animasyonların oynatılması, çarpışma testleri, kullanıcı kontrolleri gibi oyun mekaniklerini kodlayarak öğreneceksiniz. Laptop'unu kap, gel!

DBD Robotik
DBD Robotik ile birlikte bazı okulların robotik takımları ve YDA Derneği STEM eğitmenlerinin de yer alacağı 48 metrekarelik alanda, robotikle ve kodlama eğitimiyle ilgili çalışmalar yapılacak. Standa uğra, hem ücretsiz robotik-kodlama eğitimini nasıl alabileceğini öğren hem de robotları kullanma fırsatı yakala!

Parkour keyfi!

Parkour keyfi!

Türkiye'nin çeşitli yerlerine kurdukları Avrupa'nın en büyük kay kay parkları ile ünlenen Cino Skatepark, bir parkurunu da CNR Games Week'te sizlere sunacak. Fuar alanına kurulacak dev parkta, profesyonel sporcular nefes kesen gösterileri ile adrenalin seviyesini tavan yaptıracak. Eğer siz de kendinize güveniyorsanız, fuar alanında görüşmek üzere.

Daha neler neler

Daha neler neler

Sadece bu kadarla sınırlı da değil. En yeni VR teknolojilerini deneyim edebilecek, Neotroy Games'in 100m2'lik alanında çok sevilen kutulu oyunlarını yakından görecek, kostüm yarışmalarında en sevdiğiniz oyun karakterleriyle karşılaşacak ve sektörün en çok takip edilen markalarının stantlarında vakit geçirirken ziyaretçilere özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Biletini al, eğlenceye katıl: Tıkla!

Ziyaret Saatleri
Tarih : 6 – 10 Haziran 2018
Fuar Alanı CNR Expo – Yeşilköy – İstanbul

6 Haziran Çarşamba : 13:00 – 22:00
7 Haziran Perşembe : 13:00 – 22:00
8 Haziran Cuma : 13:00 – 22:00
9 Haziran Cumartesi: 10:00 – 20:00
10 Haziran Pazar : 10:00 – 20:00