GamesCom: Oyun tutkunları Köln'deydi...

Avrupa'nın en büyük eğlence fuarı GamesCom Almanya'yı salladı: İşte yaşananlar ve müthiş kareler...

Oyuncunun gözü bu fuardaydı!

GamesCom 2009 Almanya Köln'de gerçekleştirildi. Dev fuar kapılarını açar açmaz da yeni oyunları merak eden binlerce ziyaretçinin akınına uğradı.

Bıkana kadar oyun oynamak
En yeni oyunlardan en son donanım harikalarına her şeyi bulabileceğiniz fuarı sizin için ziyaret ettik ve fuarın serin klimalı salonlarında Blizzard'ın son bombaları "Diablo 3" ve "Starcraft 2"den Konami'nin "Pro Evolution Soccer 2010"una en yeni oyunları ve birbirinden güzel hostesleri sizler için görüntüledik.

Fuarın en dolu masaları her sene olduğu gibi bu sene de Blizzard'ınkiler oldu. Sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar oyunseverlerin önünde kuyruklar oluşturduğu masalarda Diablo 3'ü ve Starcraft 2'yi oynamak mümkün. Ama iki saat kuyrukta beklemeyi göze alabilirseniz. Aynı şekilde 2k Games'in "Borderlands" ve "Mafia 2"si ile Rockstar'ın "Grand Theft Auto IV"ü ve "Red Dead Redemption"u da ziyaretçi akınına uğrayan masalardan.

Peki ama donanımlar...

Peki ama donanımlar...
Asus'un 2.000 Avro'luk grafik kartı Mars...

Fuarın gözden ırak köşelerini de incelemeyi unutmadık. Örneğin Deep Silver'ın macera oyunu "The Whispered World" bizce bu senenin en önemli macera oyunu olmaya aday. Ayrıca RPD dalında da dtp Entertainment'ın "Venetica"sını unutmamak lazım.

Donanım - Fuardaki en büyük eksiklik
Fuarın en büyük eksikliği ise donanım üreticileri. Özellikle AMD'den eser yok. Intel ve Asus ise Avrupa'nın en büyük e-spor ligi ESL'nin gösterimini üstlenmişler. Razer'ın masalarında çevrimiçi oyunlar için tasarlanmış yeni Naga faresini görmek mümkün. Hama ise yardımcı donanım ekipmanlarıyla fuara katılmış.

İsterseniz lafı daha fazla uzatmadan sizi fuardan yakaladığımız karelerle baş başa bırakalım. Buyurun galerimize!

Okuyucu Yorumları