GameX 2014'e geri sayım başladı!

Dünya oyun sektörünü İstanbul'da buluşturacak GameX 2014'e geri sayım başladı!

GameX 2014'e geri sayım!

Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük dijital oyun etkinliği GameX 2014 için geri sayım başladı. Dijital oyun dünyasının en önemli organizasyonlarından biri olan GameX 2014, kapılarını dünyaca ünlü oyun şirketlerinin en yeni oyunlarına ve en güncel teknolojilere açarak katılımcılara sınırsız eğlence vaat ediyor.

4-7 Aralık tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde yapılacak olan GameX 2014 fuarı, dünyanın en büyük dijital oyun şirketlerini ve oyun dünyasının en önemli isimlerini bir araya getirecek. Fuarda oyun sektörünün öncü şirketleri yepyeni oyunlarını ve son teknolojilerini ilk kez gün yüzüne çıkaracak.

Kendilerini uluslararası oyun sektörüne tanıtmak, fikir alışverişinde bulunmak ve oyun piyasasındaki fırsatları yakalamak isteyen katılımcıların ziyaretine sahne olacak GameX 2014, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin en geniş kapsamlı dijital oyun etkinliği olma özelliğini taşıyor.

Rönesans Fuarcılık Başkanı H. İsmet Göksel, GameX 2014 Dijital Oyun Fuarı ile ilgili olarak şunları söylüyor: "Genç nüfusu ve hızla büyüyen ekonomisiyle Türkiye, dijital oyun ve teknoloji şirketlerinin gözlerini çevirdiği bir ülke konumunda. Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük dijital oyun fuarı GameX'te, bu yıl dünyanın her yerinden oyun firmasına ev sahipliği yapacağız. Oyun firmalarının ve teknoloji şirketlerinin en yeni oyunlarını ve teknolojilerini sunacağı GameX 2014, bu yıl da katılımcılara sınırsız eğlence ve yepyeni teknolojileri ilk elden deneyimleme imkânı sunacak."

GameX 2014 ile ilgili detaylara www.gamex.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları