GameX in Trump başlıyor!

Türkiye'nin ilk AVM oyun festivali GameX in Trump bu hafta sonu gerçekleştirilecek.

GameX in Trump başlıyor!

17 - 18 - 19 Mayıs tarihlerinde Trump Towers'ın 1.500 metrekarelik sergi salonunda gerçekleşecek olan GameX in Trump; S2: Son Silah, League of Legends, Need For Speed ve FIFA turnuvaları, Riot Games cosplayer'ları, önemli donanım firmalarının aktiviteleri, FRPNET'in fantastik dünyası ve RedBull'un oyun simülatörleri ile daha önce gerçekleşmemiş bir AVM oyun festivalini hayata geçiriyor.

Joygame'in ve S2: Son Silah'ın sponsorluğunda gerçekleşecek olan Pit10 ve Sansar Salvo konserinin yanı sıra toplam değeri 15.000 TL'yi geçen ödüllerle Türkiye'nin en iyi takımlarını buluşturan S2: Son Silah Euro-Cups büyük finalleri de Pazar günü GameX in Trump'ta yapılacak.

GameX in Trump'ın resmi sitesi www.gamexnow.com/trump adresinden Medianova işbirliğiyle üç gün boyunca canlı olarak yayınlanacak olan etkinlikte, cosplayer'ların yanı sıra 1v1, 2v2, 3v3 League of Legends turnuvaları ve hediye dağıtımları ile şenlenecek olan ana sahne, oyun turnuvalarının ve çeşitli aktivitelerin gerçekleşeceği LEVEL standı, masaüstü oyunların ve FRP'nin fantastik dünyasına giriş yapmanızı sağlayacak olan FRPNET alanı, RedBull'un Gran Turismo 5 içerikli yarış simülatörleri, LEVEL'ın oyun turnuvaları, aktiviteleri ve dergi dağıtımları, Aral Game'in Xbox 360 kiosk'ları katılımcıları oyunun her türüne doyuracak.

Üstün bilgisayarlar üretmesiyle tanınan Arma, lider güvenlik yazılımı Kaspersky, Need For Speed turnuvaları düzenleyecek olan Kingston ve Monster, son dönemde çıkardığı ön ödemeli kartla oyuncuların gözdesi haline gelen PaybyMe ve görüntü sistemleri uzmanı ViewSonic oyuncu odaklı son ürünlerini tanıtmak üzere GameX in Trump'ta yer alacak.

17 Mayıs Cuma günü 12:00'da açılacak olan GameX in Trump, ilk gün 19:00'da sona erecek. 18 - 19 Mayıs günlerindeyse belirlenen başlangıç saati 11:00, bitiş saati 20:00 civarı olacak.

Türkiye'nin ilk AVM oyun festivali GameX in Trump'ın resmi web sitesine www.gamexnow.com/trump adresinden ulaşabilir, etkinlik hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları