Gates: Windows 8 geleceğin temeli

Microsoft'un efsane ismi Bill Gates, Windows 8 hakkında bu kez bakın neler dedi...

Gates'ten Windows 8 yorumu!

Geçtiğimiz günlerde paraya doyduğunu söyleyen Bill Gates, Cuma günü yapılan bir röportajda Windows 8'in işletim sistemleri için "geleceğin temeli" olduğunu aktardı. Gates, çocuklarının Apple ürünlerini kullanmak için kendisine gelmediklerini de iletti.

Davos, İsviçre'de gerçekleşen Dünya Ekonomik Forumu'nda Fox Business Network'e konuşan Gates, PC ve tablet arasında kararsızlık çekenlere yeni bir seçenek sunan Surface'in daha yerinde bir tercih olduğunu düşünüyor. Gates için Windows 8, Microsoft'un geleceği niteliğinde bir ürün. Windows 8'in dokunmatik özelliklerini ve yeni uygulama mağazasını da öven Gates, ortaya çıkacak yeni ve çok iyi uygulamalarla şirketin "gerçekten iyi bir yörüngede olduğunu" düşünüyor.

Gates, röportajının bir bölümünde çocuklarının hiçbir zaman Apple ürünü kullanmak için izin almadıklarını söyledi. "Sorsalardı ilginç olurdu, ama Windows Phone'larını ve Windows PC'lerini seviyorlar." Bununla birlikte Gates'in eşi Melinda Gates, geçtiğimiz ay çocuklarının bazen Apple ürünlerini kullanmak istediğini, ancak evlerinde sadece Windows ürünlerine izin verdiklerini söylemişti.

Okuyucu Yorumları