Gayrimenkul ofislerinin kârlılığını artırıyor

Karşınızda GMOfisim.com... Yazılımın güçlü ismi, bakın bu kez hangi alana el attı...

GMOfisim.com ile tanışın!

Veri Kalitesi Danışmanlığı, CRM ve Kurumsal Mimari alanlarında yazılım ve yazılım geliştirme hizmetleri sunan, yazılım sektörünün güçlü isimlerinden dFlora, gayrimenkul ofislerine yönelik GMOfisim.com Gayrimenkul Ofisi Yönetim Paketi'ni tanıttı. Ürünün tanıtım semineri 14 Nisan 2011 Perşembe günü, Microsoft Türkiye Ofisi'nde gerçekleşti.

Etkinlikte konuşma yapan dFlora CRM Çözüm Geliştirme Sorumlusu Nezahat Ekşi şunları söyledi:
"Emlak piyasasının parlak bir dönem geçirdiği günümüzde bu sektörde faaliyet gösteren şirketlerin karşılaştıkları zorlukların ve sorunların farkındayız. Bunların verimli bir şekilde çözümlenmesi doğrultusunda GMOfisim.com ürünümüzü geliştirdik. Bu ürünümüz sayesinde gayrimenkul sektöründeki kurumların işlerini daha rahat ve güvenli bir şekilde yapabilecekler, performans ve kârlılıklarını artıracaklar."

Etkinlikte dFlora, GMOfisim.com'un genel özelliklerini tanıtmanın yanı sıra bu çözümü kullanmakta olan emlak ofislerindeki deneyimlerini de paylaştı.

Verimlilik artıyor, maliyetler azalıyor

GMOfisim.com çözümünü gayrimenkul ofislerine kiralama yoluyla sunan dFlora ve Microsoft, örneklerine ender rastlanan bir hizmet sağlıyor. Sektörde kiralamaya sunulan bu büyüklükte bir uygulama bulunmuyor. Bulut platformları üzerinden sunulan bu hizmet gayrimenkul ofislerinin işletim maliyetlerini ortadan kaldırıyor.
Arzu eden kurumlar dFlora tarafından geliştirilen ve Microsoft Dynamics CRM 2011 üzerinde çalışan ürünü satın alabiliyorlar. Bu durumda sunucu ve veri depolama gibi altyapılar için ekstra bir ücret ödemeleri gerekmiyor. dFlora ve Microsoft'un sunduğu Bulut bazlı, güvenli altyapı sayesinde Internet bağlantısı olan tüm bilgisayarlardan verilerine ve uygulamalarına erişmeleri mümkün oluyor. Böylece gayrimenkul ofislerinin şirket içi verimlilikleri artarken maliyetleri azalıyor.

Arzu Türker Yılmaz'ın açıklamaları

Arzu Türker Yılmaz'ın açıklamaları
Microsoft Türkiye Dynamics Satış Direktörü Arzu Türker Yılmaz

Tanıtım toplantısında konuşan Microsoft Türkiye Dynamics Satış Direktörü Arzu Türker Yılmaz ise şunları söyledi:

"Micosoft Dynamics olarak, firmaların daha verimli ve etkin çalışmaları için teknolojiler üretiyor ve bunları çok uygun maliyetlerle sunuyoruz. Değerli iş ortağımız Dflora tarafından geliştirilen çözüm ise emlak ofisleri için verimlilik artış taahhüdümüzü çok daha yukarılara taşıyor. Bu çözüm, bir emlak ofisinin portföyünü yönetmesi ve en kısa sürede satışla sonuçlandırmasını sağlayan öğeleri barındırıyor. Çözümün "Bulut" üstünde sunuluyor olması da, müşterilerimize şimdiden geleceğin teknolojisini sunmamızı sağlıyor."

GMOfisim.com, gayrimenkul ofislerinin kârlılığını artırıyor

GMOfisim.com, gayrimenkul sektöründeki kurumların karşı karşıya kaldığı, hizmet bedelleri ve giderler arasında denge kurabilme, pazardan daha çok pay alabilme, kârlılığı artırma, yetişmiş ve nitelikli personele kolay erişebilme ve elde tutabilme gibi sorunlar göz önünde bulundurularak geliştirildi. Sektörün bu gibi sorunlarla mücadele edebilmesine yardımcı olan ürün, gayrimenkul ofislerinin bulundukları bölgede en çok tercih edilen ofis olmalarını ve kârlılıklarını artırmalarını sağlıyor.

GMOfisim.com sayesinde gayrimenkul ofisleri portföylerini müşterilerine saniyeler içerisinde sunabiliyor. Portföye yeni giren emlakları danışmanlarına anında bildirebiliyor, gelen tekliflerden anında haberdar olabiliyorlar. Satış ve kiralama işlemleriyle ilgili belgeleri sistemde saklayabiliyorlar ve bu belgelerin eksiksiz doldurulduğundan emin olabiliyorlar. Bu bilgilerin kolayca paylaşılmasını sağlayan GMOfisim.com, gayrimenkul sektörüne değer yaratan avantajlar sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları