Geleceğin iPhone'ları Kavisli Olabilir!

Belki bir sonraki ve hatta iki sonraki iPhone'a yetişmeyecek ancak Apple, bu yenilikleri iPhone'a getirmek için çalışıyor!

Geleceğin iPhone'ları böyle olacak

iPhone için sıradaki büyük yenilik hangisi? Yeni ortaya çıkan rapora göre Apple, önümüzdeki senelerin iPhone'ları için iki yeni teknoloji üzerinde çalışıyor.

Bu yeni teknolojilerden birincisi, Bloomberg'e göre "yukarıdan aşağıya içe doğru kademeli olarak kavislenen" ekran. Bu bilgiden yola çıkarak Apple'ın Galaxy S9'dan çok LG G Flex 2 gibi bir tasarım üzerinde çalıştığını anlıyoruz. Ancak Apple, 2015'te LG'nin yaptığı gibi gövdede plastik maddeleri kullanmayabilir.

Firmanın dokunmatiğe ihtiyaç duymayan bir arayüz üzerinde de çalıştığı söyleniyor. Bu işlev, elinizi iPhone'un üzerinde hareket ettirerek onu kontrol etmenize verecek. Bunun da yepyeni bir işlev olduğu söylenemez çünkü Samsung, 2014'te çıkan Galaxy S4'te Air Gestures ile çok gelişmiş olmasa da, benzer bir işlev sunmuştu.

Yeni İşlevler Ne Zaman Gelecek?

İşlevlerin ne zaman geleceğine dair hiçbir işaret yok. Bu yenilikleri iPhone X2'de ve hatta X2'nin selefinde görmeyebiliriz.

Dokunmatik olmayan arayüzler havalı görünse de, deneyimi pek iyileştirmediğini daha önce gördük. Ancak Face ID'de de gördüğümüz üzere Apple'ın mevcut teknolojileri yenilikçi hale getirebildiğini biliyoruz.

Okuyucu Yorumları