Geniş ve kapalı alanlar kablosuz çözüm

ZyXEL'in yeni ürünü, geniş bir alana yayılan kapalı mekanlarda WiFi sinyalini her yere ulaştırıyor!

Kablosuzda dev kapsama alanı!

ZyXEL, geniş bir alana yayılan kapalı mekanlarda kablosuz bağlantının dağıtımı için ideal bir ürün olan, çok fonksiyonlu, kablosuz erişim noktası (Access point) NWA1121-NI'i tanıttı. Bileşimli en gelişmiş kablosuz teknolojilerle dizayn edilen ürün, gizli antenleri ve çarpıcı tasarımı ile tavana monte edildiğinde, mekanların şıklığını tamamlarken yüksek performans sunuyor. ZyXEL NWA1121-NI, oteller, akademik kurumlar ve alışveriş merkezleri gibi kapalı mekanlardaki kablosuz bağlantı ihtiyaçları için iyi bir seçim olarak öne çıkıyor.

ZyXEL NWA1121-NI, kapsama alanı yetersizliği ya da kapsama dışında kalan ölü noktalar gibi sorunları sadece 802.11n kablosuz teknolojisi ile ve TX Beamforming, LDPC (Low-Density Parity-Check) ve MLD (Multicast Listener Discovery) gibi gelişmiş özelliklerle tamamen ortadan kaldırıyor. Ürün, bu çoklu sofistike özellikleri sayesinde 300Mbps'e kadar aktarım hızı sunduğu gibi, hem son derece stabil çalışıyor hem de kapsama alanını yüzde 50 oranında genişletiyor. Bu tür dinamik performansların bir kombinasyonu olarak, çok sayıda kullanıcının aynı anda bağlanması bile NWA1121-NI'nın yüksek kablosuz bağlantı performansında eksilmeye neden olmuyor. 802.3af PoE (Power of Ethernet) standartlarına uygunluğu ise, kablo ihtiyacını ve kurulum için harcanan zamanı azaltarak, kurulum maliyetlerini düşürmeye de yardımcı oluyor.

IPv6 teknolojisini de destekleyen ZyXEL NWA1121-NI, kurumsal kullanıcıların bu yeni İnternet protokolüne zahmetsiz ve kesintisiz bir biçimde geçmelerini sağlıyor. Ürünün 'dual-stack' mimarisine sahip olması ve IPv4 ile IPv6'yı desteklemesi, iki protokol arasında sorunsuz bir geçiş sürecini ve gelecek dönemde oluşabilecek ihtiyaçlara bugünden hazır olmayı da beraberinde getiriyor.

Cihazın sekiz SSID'sinin (Service Set Identification) bulunması, uygulama servisleri bazında, sistem yöneticilerinin farklı kullanıcı grupları için trafiği etkin bir şekilde belirleyebilmelerini sağlıyor. Tüm kapsamlı uygulama gereksinimlerinin karşılanması adına, sistem yöneticilerine basit ancak etkili bir yönetim aracı sunan cihaz, Sanal LAN'ın güvenlik seviyesi ayarlarını belirleyerek kullanıcıları farklı trafik akışlarına göre sınıflandırmak için, sekiz adede kadar SSID bulunduruyor. Bu fonksiyon, kurumların kullanıcı yönetimini tutarlı bir şekilde çalıştırmalarına yardımcı oluyor.

Tüm ZyXEL ürünleri gibi çevre dostu olan NWA1121-NI toksik madde içermiyor. Gelişmiş özellikleri ve dayanıklı yapısı, NWA1121-NI'yı tüm kablosuz bağlantı dağıtımları için ideal bir ürün kılıyor.

Okuyucu Yorumları