Genius'un yeni faresi ile hız limitini aşın!

Genius'un yeni optik faresi, yenilikçi "Turbo Scroll" ve diğer işlevleriyle dikkat çekiyor!

Genius'tan "isabetli" fare

Genius'ın yeni Bluetooth BlueEye optik faresi Traveler 9005BT, yenilikçi "Turbo Scroll" fonksiyonu ile daha iyi ve hızlı bir Internet ve belge tarama deneyimi sağlıyor.

Traveler 9005BT'nin sahip olduğu Genius BlueEye teknolojisi tozlu camdan halıya, her yüzeyde çalışma imkânı sağlarken, Bluetooth EDR 2,0 teknolojisi ise 10 metreye kadar güvenilir çalışma alanı sunar.

Traveler 9005BT'nin dört yönlü "Turbo Scroll" tuşu daha doğal ve rahat bir kaydırma deneyimi sunar. Tek yapmanız gereken fareyi kaydırmak istediğiniz yönde hareket ettirmek. Yüksek hızda kaydırma özelliği ise belgeler ve web sitelerinde hızlıca tarama yapabilmenizi sağlar. 1200 dpi optik motora sahip olan Traveler 9005BT, güç düğmesi ile pili daha verimli kullanmanıza yardımcı olur.

Yeni Bluetooth teknolojisi sayesinde Android 3,0+, Windows 7/XP/Vista ve Mac OS X 10,4+ işletim sistemlerinde kolay bağlantı sağlayan sportif tasarımlı Bluetooth fare, her iki el ile de kullanılabilen ergonomik bir tasarıma sahip. Son kullanıcı fiyatı: 44.9TL

Okuyucu Yorumları