GeoHot: Daha da Sony ürünü almam...

Sony'nin ne yapıp edip alt ettiği ünlü PS3 hacker'ı Geohot'tan zehir gibi açıklamalar...

"Sony ürünü mü? Asla!"

PS3 kırıldığından bu yana Sony'nin başı hacker'larla dertte... Hatta geçtiğimiz günlerde Sony, George Hotz'a önce dava açmış, sonrasında da efsane PS3 hacker'ıyla anlaşma yoluna gitmişti. İşte o hacker, George Hotz, Sony'yi bundan böyle boykot ederek Sony'nin herhangi bir ürününü almayacağını söyledi.

"Sony ürünlerine yasal olmayan yöntemlerle giriş yapma" suçundan yargılanmış olan George Hotz, eğer bundan sonra herhangi bir Sony ürününe sızar ve yakalanırsa 10 bin ile 250 bin dolar arasında değişecek olan bir para cezasına çarptırılacak.

Kendi blogunda konu hakkında yazan Hotz, Sony boykotuna başladığını ve bundan sonra herhangi bir Sony ürünü almayacağını açıkladı. Yazının sonlarına doğru "Sizin de aynısını yapmanızı öneririm." ve "Eğer yakın zamanda bir Sony ürünü aldıysanız, iade edin." şeklinde cümlelerle de insanları Sony ürünü almamaya teşvik ediyor.

"Sony'ye sakın bulaşmayın!"

Bu işin yakasını kolay kolay bırakmayı düşünmeyen Hotz, sitesinde de "A New Topic" (Yeni Konu) adı altında bir başlık açmış durumda ve buradaki içeriği "başka bir işletim sistemi" konusuyla dolduracağını belirtiyor. Tabi bu diğer işletim sistemi durumunu kimin umursayacağı da muamma. Çünkü Sony ürününü hacklediği için Hotz, binlerce dolar cezaya çarptırılmasa da kazanmadı, kaybetti. Kazanan Sony oldu.

Hotz, yazılarında ayrıca "Sony kötü şeyler yaparsa eğer, o şeyleri açığa çıkarmayın, yoksa hayatınızı cehenneme çevirmeye çalışırlar." şeklinde bir göndermede de bulunuyor.

Okuyucu Yorumları