"Gerçek altın" iPhone 5S ön siparişte!

iPhone 5S'iniz diğerlerinden farklı olsun; biraz da zengin göstersin istiyorsanız, çözüm haberimizde

Parası olana özel iPhone 5S!

Apple'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı iPhone 5C ve iPhone 5S, ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada Apple fanlarını büyük bir beklenti içine soktu. iPhone 5C'nin rengarenk tasarımı bir yana, özellikle iPhone 5S bu defa gri ve gümüş renkli tasarımın yanında yepyeni bir seçenek sunmasıyla, kullanıcılar tarafından çokça tercih edilecek gibi. Altın kaplamalı rengiyle şimdiden pek çok kişinin gönlünü fetheden iPhone 5S, özellikle zengin duruşuyla fark yaratıyor. Ancak ondan daha zengini de var.

Akıllı telefon ve tablet piyasasının en iyi modellerini 24 ayar altın, platinyum ve Swarovski taşlarla süsleyip satan bir firma olan Goldgenie, tıpkı daha önce iPhone 5'e el attığı gibi iPhone 5S'i de atlamamış. Telefon tanıtılır tanıtılmaz hemen işe koyulan Goldgenie çalışanları, iPhone 5S'i 24 ayar altın, platinyum ve Swarovski taşlarla süsleyerek satışa sunuyor. Şimdiden ön siparişleri alan firma, fiyatlarıyla da "fark" yaratıyor. Eğer gerçek altın kaplama bir iPhone 5S'iniz olsun istiyorsanız ödemeniz gereken para 2.820 dolar'dan başlıyor. Üzerine ek özellik ekleyerek bu fiyatı 4.145 dolar'a dek çıkartmanız mümkün.

Bu arada Goldgenie'de yalnızca Apple ürünleri yok. Bunun yanında BlackBerry, Samsung ve HTC ürünlerini de bulabilmeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları