Gerçek Bir Müzik Kutusu: Giga Juke NAS-E35HD

Sony, GIGA JUKE Hard Disk Sürücülü Hi-Fi Sistem ile tüm müzik tutkunlarna eşsiz bir deneyim sunuyor.

Sony'den Müzik Kutusu

Sony, üstün teknoloji ve sıra dışı tasarımı bir araya getirerek geliştirdiği yeni GIGA JUKE Hard Disk Sürücülü Hi-Fi Sistem ile tüm müzik tutkunları için eşsiz bir müzik dinleme deneyimi vaat ediyor. Yeni GIGA JUKE NAS-E35HD, üstün ses kalitesi ile beklentileri fazlası ile karşılarken şık tasarımı ile de fark yaratıyor.

Yeni Giga Juke NAS-E35HD'nin 80GB'lık dahili bir Hard Disk sürücüsü bulunuyor ve 15.000 adede kadar şarkıyı saklayabiliyor. Giga Juke PC gerekmeden dahili Hard Diskine hızlı ve kolay bir şekilde müzik aktarımı sağlıyor. Müzik parçalarını 4x hızla CD çalarından dâhili Hard Diskine kopyalayabiliyor. Bu özellik sayesinde bir saatlik CD'yi sadece 15 dakikada yedekleyebiliyor.

GIGA JUKE NAS-E35HD'nin sahip olduğu dâhili FM/AM alıcı ile sevilen radyo programları kaydedilebiliyor. Sistemin analog girişi, kaset, plak ve MP3 çalarlar gibi harici dijital ve analog kaynaklardan kayıt yapmaya olanak tanırken, USB girişi ve DMPORT'u birçok taşınabilir aygıtla bağlantı yapılmasını sağlıyor. Yeni GIGA JUKE NAS-E35HD, DMPORT üzerinden iPod bağlantısı sağlayan iPod terminali ile birlikte sunuluyor. Bu sayede sistemin DMPORT'u üzerinden iPod'ta yer alan müzik parçaları kolaylıkla dinlenebiliyor.

GIGA JUKE NAS-E35HD Teknik Özellikleri

GIGA JUKE, sahip olduğu akıllı yazılımı ile aktarılan müzikleri sanatçı adı, albüm adı ve şarkı adı olarak otomatik etiketliyor ve düzenliyor. Şarkı etiketleri, sisteme önceden yüklenmiş "Gracenote Müzik Tanıma Teknolojisi" ve yaklaşık 650.000 albümün yer aldığı veritabanı aracılığıyla sunuluyor.

Yeni GIGA JUKE, en sevilen müzik parçalarını PC gerekmeden, 10x hızla doğrudan WALKMAN, WALKMAN telefon, USB depolama aygıtı ya da diğer taşınabilir ses çalarlara aktarabiliyor. Bu sayede müziğin keyfi istenilen her yere kolayca taşınabiliyor.

Sistem sahip olduğu dâhili 60W amplifikatörü ve iki yollu hoparlörleri ile kullanıcılarına tüm müzik arşivlerini üstün Sony ses kalitesiyle dinleyecekleri eşsiz bir müzik deneyimi yaşatıyor.

GIGA JUKE NAS-E35HD Teknik Özellikleri:

- 80GB HDD (Kayıt formatı: MP3)
- 15.000 şarkı
- Müzik CD'sinden HDD'ye 4x'e kadar yüksek hızlı kopyalama
- CD için Otomatik İsim Etiketleme
- Kişisel müzik çalara 10x'e kadar yüksek hızlı müzik dosyası aktarımı
- PC'den müzik dosyası aktarımı (MP3, WMA, DRM olmayan AAC)
- Yüksek kaliteli iki yollu hoparlörler ile toplam 60W (RMS) güç
- Radyo alıcısı: FM(RDS)/AM, HDD'ye zamanlayıcılı kayıt
- iPod için DMPORT terminali


Bilgi için:
Sony Eurasia
Tel: 0216 531 99 54

Okuyucu Yorumları