Gerçek Galaxy S III bu mu?

Gerçek Galaxy S III sonunda ortaya çıkmış olabilir mi? İşte son fotoğraf ve sızan özellikler...

Gerçek Galaxy S III bu mu?

2012'nin yaz aylarında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S III hakkındaki dedikodular bitmek tükenmek bilmiyor. Bu kezversusio.comweb sitesi, Samsung Galaxy S III olduğunu iddia ettiği bir cebin fotoğrafı ile karşımızda.

versusio.com ve gsmhelpdesk.nl web sitelerine göre 4.8 inç'lik Super-HD AMOLED dokunmatik ekranlı cep, 1280x720 ekran çözünürlüğüne sahip. 1.5GHz dört çekirdekli işlemciyle geleceği iddia edilen cebin 12 megapiksellik bir kamera ve LED flaş ile donanıtıldığı söyleniyor. Galaxy S III'ün 1.3 megapiksel ön yüz kamerası, NFC, HDMI ve 1750 mAh pile sahip olacağı iddia ediliyor.

Bu arada Samsung'dan bir yöneticinin Korea Times ile konuştuğu ve cebin dört çekirdekli Exynos 4412 ile donatılacağını söylediği bildiriliyor. Böylece Galaxy S III'ün yüzde 25 daha güçlü olacağı, daha uzun pil ömrüne sahip olacağı ve LTE'yi destekleyeceği düşünülüyor.

Bu resmin gerçek olup olmadığına inanmak tamamen size kalmış. Ancak resimdeki ekran görüntüsünün Galaxy S II tanıtılırken kullanılan görüntü ile bire bir aynı olması, bizim kafamızı karıştırdı...

Okuyucu Yorumları