Gigaset Pro yeni SL750H PRO'yu tanıttı

Yeni SL750H PRO: Klasik cep telefonu ve iş telefonu arasında güçlü bir köprü.

Gigaset Pro'dan yeni telefon

Gigaset pro, SL750H PRO modelini tüketicilerin beğenisine sundu.Gelişmiş bir ahizeye sahip olan SL750H PRO, geniş ekranıyla da dikkat çekiyor. Cihaz, kullanıcı dostu yapısı, sağlam kasası ve PIN korumalı tuş kilidiyle, iş dünyasında verimliliği artırmak üzere ileri teknoloji telefon isteyen kurumlar için ideal. Gigaset SL750H PRO; sezgisel, sembol tabanlı kullanıcı arayüzü ile işadamlarının ekrandaki komutlara kolayca ulaşabilmesini sağlıyor. "Eller serbest" seçeneği sayesinde çoklu görevler ve konferans görüşmeleri kolaylaşırken, kullanıcılar tüm önemli detayları HD ses kalitesinde duyabiliyorlar. Cihaz, 12 saate varan konuşma ve 250 saatten fazla bekleme süresiyle her an ulaşılabilir olmayı sağlıyor.

Her zaman ve her yerde sürekli bağlantı

Kompakt boyutları sayesinde SL750H PRO'yu tüm çalışma alanlarında taşımak çok kolay. Tüm Gigaset pro istasyonlarını destekleyen, N720 DECT IP çok hücreli sistemle birlikte bağlantısını sürekli koruyan SL750H PRO, tüm binalarda ya da fabrikalarda mükemmel ses kalitesi sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar hareket halindeyken bile kurumsal telefon rehberlerini kullanıp sesli mesajlarına ulaşabiliyorlar.

Çizilmelere ve izinsiz kullanıma karşı koruma

Gigaset pro, SL750H PRO modelinde lüks tasarımla ekranın, kasanın ve tuşların çizilmesini önleyen yüksek kaliteli kaplamayı buluşturuyor. Patentli kaplama ayrıca cihazı dezenfektan sıvılara karşı da koruyarak, SL750H PRO'yu temizlenmesi kolay bir hale getiriyor. Bu özellik, cihazı hastaneler ve yiyecek sektörü gibi hijyenin büyük önem taşıdığı ortamlar için ideal kılıyor. Gigaset Satış ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Hasan Palandöken, "SL750H PRO, Gigaset pro'da hedeflediğimiz sürekli ürün inovayonunu ortaya koyuyor. Satıcılar ve kurumsal son kullanıcıların isteklerini ve taleplerini ciddiyetle değerlendiriyoruz. Örneğin, telefon ve iletişim detaylarının izinsiz kullanıma karşı korunması yönündeki ihtiyaçlarını, PIN korumalı tuş kilidi ekleyerek karşıladık. Ortaya çıkan sonuç ise kullanıcıların iş iletişimlerini bir üst seviyeye taşıyan en yüksek kaliteye sahip bir ahize oldu" değerlendirmesini yaptı.

Tasarım, kalite, kullanım kolaylığı ve işlevselliğiyle ödül aldı

Gigaset pro'nun müşterilerini sürekli olarak düşünüp dinleyerek ihtiyaçlarına hızlıca cevap vermesi uluslararası arenada da takdir gördü. SL750H PRO, tasarım, kalite, kullanım kolaylığı ve işlevsellik üzerine prestijli bir ödül olan Plus X Ödülü'ne layık görüldü. Jüri, SL750H PRO ile ilgili olarak "İşlev, tarz ve kullanıcı deneyimi bakımından yüksek performansa sahip. Teknoloji ve tasarım, Gigaset SL750H PRO'da mükemmel bir denge kurarak, son kullanıcılara ofiste telefon kullanmaları için yeni seçenekler ve modern bir yaklaşım sağlıyor" yorumunu yaptı.

Okuyucu Yorumları