GittiGidiyor Genel Müdürlüğü'ne yeni isim!

GittiGidiyor Genel Müdürlüğü'ne sektörün deneyimli ismi Öget Kantarcı atandı.

GittiGidiyorda görev değişimi

1 Ağustos 2015'ten itibaren GittiGidiyor Genel Müdürlüğü görevini sektörün deneyimli ismi Öget Kantarcı yürütmeye başladı. Uzun yıllardır e-ticaret sektöründe yöneticilik yapmış Kantarcı, 2014 yılından bu yana GittiGidiyor'da Ticari Direktör olarak görevini sürdürüyordu.

Lise eğitimini Koç Lisesi'nde tamamlayan Öget Kantarcı, 1999 yılında Koç Üniversitesi'nden mezun oldu. Peugeot Kurumsal Satış departmanında çalışma hayatına başlayan Kantarcı, ardından Turkcell Kurumsal Satış Müdürü oldu ve aynı bölümde Satış Direktörü unvanını alarak kariyerine devam etti. Estore ile başladığı e-ticaret kariyerine 2009 yılında Alman Perakende ve e-ticaret devi Otto Group'un Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etti.

Yeni görevinden duyduğu heyecanı belirten Kantarcı; "GittiGidiyor, 15 yıldır iş modeliyle Türkiye'de hem sektörü hem de ekonomiyi destekleyen bir ekosistem konumundadır. Başarısı hem ülkemizde hem de dünyada tescillenmiş, ülke geneli e-ticaret kategorisinde Türkiye'nin en çok tercih ettiği bu şirketin en üst düzey yöneticiliğine atanıyor olmak benim için bir gurur kaynağıdır" diye konuştu.

2014 Ocak ayından bu yana GittiGidiyor Genel Müdürlüğü'nü yürüten Gülfem Toygar ise eBay'in en büyük organizasyonlarından biri olan eBay Almanya operasyonlarının başına getirildi.

33 milyon aylık ziyaret ortalamasına ve 12 milyonu aşkın üyeye sahip GittiGidiyor, bu yıl Türkiye'nin "En İyi İşverenleri", eBay ise her yıl olduğu gibi bu yıl da "Avrupa'nın Çok Uluslu En İyi İşverenleri" listesine de girerek başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor.

* Türkiye'nin yetkilendirdiği Gemius ve Ipsos KMG firmaları tarafından yürütülen internet mecrasının sektörde kabul gören ortak bir birimde karşılaştırılabilmesi amacıyla kurulmuş Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması (IAB), Mart ve Nisan 2015 sonuçları

* Türkiye'nin yetkilendirdiği Gemius ve Ipsos KMG firmaları tarafından yürütülen internet mecrasının sektörde kabul gören ortak bir birimde karşılaştırılabilmesi amacıyla kurulmuş Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması (IAB), Mart ve Nisan 2015 sonuçları'na göre GittiGidiyor ülke geneli e-ticaret kategorisi dahilinde gerçek kullanıcı ve sayfa görüntüleme sıralamasında 18-54, 55+ yaş grubu kadın ve erkeklerin tercih ettiği e-ticaret siteleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Okuyucu Yorumları