Gizemli Samsung tablet göründü!

Daha önce adını bile duymadığımız bir Samsung modeli, karşılaştırma testlerinde ortaya çıktı!

Gizemli Samsung göründü!

GT-P5200 kod ismini taşıyan ve hakkında henüz hiçbir açıklama yapılmamış olan bir Samsung, Android işletim sistemli mobil cihazlar için karşılaştırma testleri yapan bir site olan Antutu'da ortaya çıktı.

Cihazın, GT-P5100 model numarasına sahip olan Galaxy Tab 2 10.1'in ardılı olan Galaxy Tab 3 olduğu tahmin ediliyor. Doğrudan Samsung içinden kaynaklara dayandırıldığı iddia edilen duyumlara bakılırsa firma artık bu tür bir model numarası kullanmıyor. Ancak aynı kaynaklar, Galaxy Tab 3'ün model numarası değişikliğinden önce gerçekten GT-P5200 olarak anıldığını belirtiyorlar. Yani söz konusu tabletin Galaxy Tab ailesinin yeni üyesi olma ihtimali yüksek.

Test sonuçlarına bakılırsa yeni tablette 1,6 GHz hızında 8 çekirdekli işlemci, 1.280 x 800 piksel çözünürlüklü ekran ve Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi olacak. Test sonuçlarına bakılırsa tablet (eğer gerçekse) oldukça yüksek performans sergileyecek gibi: Tablet karşılaştırma testinden 24.616 gibi çok yüksek bir puan almayı başarmış.

Okuyucu Yorumları