Glide teknolojisine sahip ilk PDA telefon

ASUS, yenilikçi dokunmatik arayüzüne sahip Glide teknolojili P552w model mobil telefonunu duyurdu.

Daha sezgisel bir PDA

ASUS, yenilikçi dokunmatik arayüzüne sahip Glide teknolojili P552w ile her zamankinden daha etkileşimli ve sezgisel bir mobil telefon deneyimi sunuyor. 624MHz işlemci, 3.5G HSDPA bağlantı, GPS ve benzersiz Google Integration* gibi pazara öncülük edecek özelliklerle donatılan ASUS P552w PDA telefon, hem eğlence hem de iş uygulamaları için sunduğu zengin özelliklerle takdir topluyor.

Glide ile Yeni bir Mobil Deneyimi
ASUS P552w'nin dokunmatik duyarlı kullanıcı arayüzü ile kullanıcılarına basit parmak hareketleriyle; seçme, büyütme, kaydırma ve döndürme gibi çeşitli navigasyon uygulamaları gerçekleştirmelerine olanak tanıyor. Glide aynı zamanda kullanıcıya; en güncel haberleri takip etme, anında havadurumu raporu hakkında bilgi alma, fotoğraf albümlerinde gezinme ve müzik dinleme gibi geniş bir uygulama yelpazesi sunuyor. Üstelik bunların hepsi sadece birkaç parmak hareketiyle kontrolünüz altında. Bu uygulamalar –Multi-Home, Anytime Launcher, EziPhoto ve EziMusic – "Dünya Parmaklarınızın Ucunda" ifadesine gerçek bir anlam kazandırıyor.

Hızlı bağlantı, güçlü işlemci!
ASUS P552w bugün pazardaki en güçlü CPU (624MHz) işlemcilerden birine sahip olmanın haklı gururunu taşıyor. Ayrıca Vsbenchmark'dan gelen puanlar ile ASUS P552w, uygulamalardaki hızı ve video görüntülerindeki kalitesi ile ön plana çıkıyor. ASUS P552w 3.5G HSDPA (3.6Mbps) bağlantılı en hızlı internet sağlayıcısı sayesinde, dosya paylaşımını ve TV program akışı deneyimini mümkün kılıyor. Ek olarak, Bluetooth, WLAN 802.11b/g, GPS, USB ve diğer bağlantı standartları sayesinde farklı cihazlar ile hızlı ve kolay veri transferi imkanı sağlıyor.

Google Entegrasyonu

Google Entegrasyonu

ASUS P552w'un sahip olduğu özelliklerden birisi olan Google Maps* kullanıcılarına sadece navigasyon seçeneği sunmakla kalmıyor, aynı zamanda kişinin ilgisine bağlı olarak çeşitli bilgiler de sunuyor. ASUS P552w'nun navigasyon özelliğine ek olarak "ASUS SMS Location Link" ile farklı iki yerde bulunan kullanıcılar aralarında rahatlıkla mesajlaşabiliyorlar. Gönderilen mesajlar bölmesine otomatik olarak aktarılan URL linkine tıklayarak Google Map'e anında bağlanabiliyor ve diğer kişinin bulunduğu yere nasıl ulaşılabileceği net bir şekilde görülebiliyor. Dahası, "Google Search" arama çubuğu sayesinde de aranılan bilgiye anında ulaşılabiliyor.

EziPhoto, EziMusic ve Diğer Uygulamalar
ASUS P552w eğlenceyi elinize taşıyacak birçok farklı uygulamayla birlikte geliyor. Bunlardan en heyecan verici olanları EziPhoto ve EziMusic. EziPhoto kullanıcılarına fotoğraf albümlerinde ufak parmak hareketleriyle gezinme olanağı tanırken aynı zamanda Takvim seçeneği ile çekmiş olduğu fotoğraflarını tarihlendirip, organize edebiliyor. EziMusic, ise kişiye interaktif bir arayüz sunuyor. Kullanıcılarına müzik dinlemenin yanısıra onları yönetme, heyecanlı animasyonlar oluşturma gibi seçenekler sunuyor. ASUS P552w aynı zamanda dahilindeki RSS haber beslemesi gibi web içeriklerine rahatca giriş imkanı tanıyor.

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler

Model - ASUS 552w
Bağlantı - HSDPA 3.6Mbps, UMTS 2100
EDGE/GPRS/GSM 900/1800/1900, Class 10
İşletim Sistemi - Microsoft Windows® Mobile 6.1™ Professional
Renkler - Siyah / Beyaz
Tasarım - Bar tipi
Boyutlar - 102 x 60.5 x 14.5 mm
Ağırlık - 105g (pil ile)
Bekleme Süresi - 3G ile 300 saat ve 2G** ile 250 saat
Konuşma Süresi- 3G ile 3 saat ve 2G** ile 5 saat
Ekran - 2.8" TFT, Dokunmatik Ekran 65K renk, QVGA 240 x 320 pixels
İşlemci -Marvell Tavor 624MHz
Bellek - 256MB Flash + 128MB DDR (İlave olarak 4GB MicroSD kart hediye olarak geliyor.)
Genişletme Yuvası - MicroSD, SDHC desteği
Bağlantı Seçenekleri - WLAN 802.11b+g , USB v1.1(FS), Bluetooth 2.0+EDR
WAP Sağlayıcı - HTTP / WAP 1.2.1/2.0
Mesajlaşma - SMS / MMS / Email / MSN / Push E-mail
Batarya - 1100mAh Li-Ion
GPS - SiRF StarIII GPS alıcı (Dahili anten)
PIM - Word (editör), Excel (editör), Power Point (görüntüleyici), IE, Windows® Live, MSN, Sesli Komut ve Push Email (Exchange Server).
Kamera - 2.0 Megapiksel Fixed Focus
Video - Kayıt:MPEG4@QVGA 24fps / H.263@QCIF 24fps
Oynatma - MPEG4@QVGA 30fps / H.263@QCIF 30fps
Resim Formatı - JPEG, PNG, GIP, BMP
Ses Formatı - MP3, WMA, AAC, and AAC+
Zil Sesi - 20 dahili zil sesi seçeneği ile 10 özel efektler
JAVA - J2ME (CLDC 1.1 + MIDP2.0)
Diğer Özellikler - Google Maps, Anytime Launcher, ASUS Today, Multi-Home, EziMusic ve EzPhoto.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları