Gmail Ceplere Geliyor

İnternet dünyasının en önemli bileşenlerinden biri haline gelen e-posta hizmeti Gmail’i mobil dünyaya taşıyan Google, Türkçe arayüzüyle e-postaları her zaman ve her yerden ulaşılabilir hale getiriyor.

Gmail Ceplere Geliyor

Yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelme yolunda ilerleyen Google, mobil dünyaya da damgasını vuruyor. Google’ın yeni mobil hizmetiyle kullanıcılar, artık Google’ın birçok hizmetine ulaşabilme şansına sahip oluyor. Özellikle günümüz mobil cihazlarının sahip olduğu teknoloji potansiyelini kullanmayı hedefleyen Google, piyasaya sunacağı kullanımı kolay, ücretsiz ve pratik hizmetlerle mobil pazarı da büyütmeyi amaçlıyor.

Google’ın mobil hizmetinin etkin hale gelmesiyle mobil cihaz kullanıcıları mobil telefonları üzerinden Gmail aracılığıyla arkadaşlarına ve ailelerine ulaşabilecekleri gibi, en son haberleri de Google News’tan takip edebilecek.

Mobil aygıtlar üzerinden Gmail’e ulaşmak için Gmail kullanıcıları, mobil cihazlardaki internet tarayıcısı üzerinden http://m.gmail.com adresini ziyaret ederek aynı web’deymiş gibi Gmail hesaplarına girebilecek. Kullanıcılar aynı zamanda ekli fotoğraf ve dokümanları telefonlarından görünteleyebilecek ve Gmail hesabında telefon numarası saklanan kişileri arayarak cevap verebilecekler.

Her mobil aygıtın farklı özelliklere ve işletim sistemlerine sahip olacağını öngören Google yetkilileri; Gmail Mobile’ın kullanıcıların telefonlarının özelliklerini algılamasını ve mümkün olan en iyi şekilde kullanıcılara sunulmasını sağlıyor.

Okuyucu Yorumları