Gmail'e akıllı etiketler geldi!

Google, belki de en baştan yapması gereken yeniliği yaptı... Gmail kullanmak şimdi çok daha kolay

Gmail'e "akıllı" bir yenilik!

Arkadaşlarınızdan gelen e-postalar, iş ile ilgili olanlar, alışveriş sitelerinin bültenleri, banka bildirimleri, üye olduğunuz site ve forumlardan gelen mesajlar derken pek çoğumuz artık gelen kutumuzda oluşan e-posta yığının içerisinde kaybolmak üzereyiz. Gmail bu bilgi bombardımanını yönetebilmek için Öncelikli E-postalar adını verdiği bir çözüm geliştirmişti. Her ne kadar bu çözüm faydalı olsa da Google kullanıma sunduğu farklı bir özellik ile e-postalarınızı daha iyi yönetmenize yardımcı olmak istiyor.

Yeni özelliğin adı "Akıllı Etiketler". Google'ın özel algoritması sayesinde gelen kutunuzu dolduran toplu mesajlar arasından, toplu gönderimleri, bildirimleri ve forum mesajlarını otomatik olarak ayırt eden bu özellik, bu üç farklı tür e-postayı akıllı bir şekilde etiketleyebiliyor. Bu sayede her üç kategoriden birine giren e-postaları, Gmail menüsündeki ilgili etikete tıklayarak toplu olarak görebilmeniz mümkün.

"Akıllı Etiketler" varsayılan olarak etkin değil. Kullanabilmek için Gmail'in Labs simgesine tıklayarak etkinleştirmeniz gerekiyor. Türkiye'de Blogspot engelli sitelerden biri olduğu için okuyamayacağınız Google'ın konuyla ilgili resmi açıklaması ise şu adreste bulunuyor.

Okuyucu Yorumları