Gmail için 3 Google Chrome eklentisi

Gmail'iniz daha hızlı olsun istiyorsanız, bu pratik Chrome eklentilerini sakın kaçırmayın!

Gmail'e hız dopingi!

Biri Google'ın ücretsiz e-posta servisi, diğeri ise Google'ın ücretsiz tarayıcısı. Doğal olarak bir arada çok iyi çalışıyor olmaları lazım. Her ne kadar bu konuda bir sorun olmasa da, eklentiler sayesinde Gmail'i Chrome içerisinde daha da hızlı kullanmak mümkün. İşte işinizi kolaylaştıracak o eklentiler...

Send From Gmail
Bir web sitesini dolaşırken bulunduğunuz sayfayla ilgili bir e-posta göndermek isterseniz bu eklenti sayesinde işinizi tek bir tıklama ile halledebilirsiniz. Chrome'a bir Gmail simgesi yerleştiren eklenti, simgeye tıkladığınızda Gmail'in e-posta düzenleme ekranını açıyor ve konu satırına da otomatik olarak açık olan sayfanın başlığını yazıyor.

OmniMail
Chrome'un adres satırından hızlı arama yapmayı seviyorsanız OmniMail'i de çok seveceksiniz. Adres satırına "mail" yazdığınızda harekete geçen bu eklenti yanına yazacağınız e-posta hesabına hızlı bir şekilde mail göndermeniz için saniyeler içerisinde Gmail'in gönderim ekranını karşınıza getirecek.

Mailto:Gmail eklentisi

Mailto:Gmail eklentisi

Mailto:Gmail
Bir web sitesinde yer alan e-posta bağlantısına tıkladığınızda normalde Outlook veya sisteminizde yüklü olan bir e-posta programı açılır. Ama bu ufak ve basit eklenti sayesinde e-posta bağlantısına tıkladığınızda karşınıza Gmail'in e-posta gönderme ekranı geliyor.

Okuyucu Yorumları