Gmail'in 1 Nisan şakası güldürüyor...

1 Nisan'da herkes şaka yapar da Google yapmaz mı? İşte Gmail'in heyecenlandıran 1 Nisan şakası...

Gmail'den 1 Nisan!

Gmail ekibi sürekli geliştirdiği ücretsiz e-posta hizmetine her geçen gün farklı özellikler ekliyor. Arı gibi çalışan Gmail Labs ekibi neredeyse her ay en azından yeni bir özellik ekleyerek kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyor. Arka arkaya gelen eklenti kolaylığı ve gönder tuşuna bastıktan sonra vazgeçmek için 5 saniye tanınması, daha pek çok farklı özellik barındıran Gmail Labs'ın son yenilikleri idi. Artık Türkçe de konuşmaya başlayan Gmail Labs'ın son duyurduğu özelliği ise "yok artık" dedirtecek cinstendi.

Son duyurulan "Oto pilot" adlı özellik sayesinde Gmail artık size gelen e-postaları okuyor, anlıyor ve sizin tarzınıza uygun bir şekilde cevaplıyor. İlgili sayfasındaki açıklamaya göre "kullanıcıların her gelen mesajı okuyup yanıtlamanın zorluğundan şikayet etmeleri üzerine" geliştirilen özellik, Gmail'in iddiasına gör %99,9 başarı oranına sahip.

Fakat sayfanın altındaki "Terms" bağlantısına tıkladığınızda bunun Gmail ekibinin 1 Nisan şakası olduğu ortaya çıkıyor. Eğer siz de arkadaşlarınıza şaka yapmak istiyorsanız bu sayfayı onlara gönderebilir ve inanıp inanmayacaklarını görebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları