Gmail'e "Gizli Mod" Geliyor!

Yenileneceğini birkaç gün önce öğrendiğimiz Gmail'in epostalar için yepyeni bir işlevi denediği ortaya çıktı!

Gmail'e "gizli mod" geliyor!

Gmail'in yeniden tasarlanacağına dair haberler henüz birkaç gün önce konuşulmaya başlanmıştı. Şimdi ise Google'ın Gmail'e ekleyeceği yeni özellik ortaya çıktı: Kendi kendine yok olan epostalar.

Gmail'e
Ekran görüntüsü: TechCrunch

Gmail'in yeni web tasarımı "taze ve temiz bir görünüm" sunmayı, bu sırada bazı geliştirmeler yapmayı amaçlıyor. TechCrunch'ın yeni raporuna göre ise Google, epostalarınızın sadece gönderdiğiniz kişi tarafından okunduğundan emin olmanızı sağlayacak bir işlev üzerinde çalışıyor. "Confidential mode/gizli mod" adlı bu işlevin yanında epostaların önceden belirlenen süre içerisinde kendi kendini yok etmesini sağlayacak bir işlev de sunulacak.

Kendi kendine silinen mesajlar Snapchat, Instagram gibi sosyal platformlarda oldukça seviliyorlar. Bu işlevin epostalara gelmesi, uçucu mesajları yeni bir seviyeye taşıyacak. TechCrunch'ın elde ettiği ekran görüntüleri, yeni işlevin nasıl çalışacağına dair ipuçları veriyor.

Gmail'e
Ekran görüntüsü: TechCrunch

TechCrunch, gizli modun epostaların "uçtan uca şifrelenmesi" anlamına gelmediğinin altını çiziyor. Google böyle bir şeyden bahsetmediği için epostaların içeriği, Google'a görünür olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Gmail'e
Ekran görüntüsü: TechCrunch

Gmail'e
Ekran görüntüsü: TechCrunch
Okuyucu Yorumları