Go Launcher EX için 3 harika tema

Android'li cebinizi baştan aşağıya yenileyecek bu 3 harika temayı mutlaka deneyin!

Android'inizi yenileyin

Android 4.1 "Jelly Bean"e geçemediyseniz, bu yeniliklerden uzak kalacağınız anlamına gelmiyor. Hatta Android 4.0, 2.3'e geçemediyseniz de sorun yok. Android'in kişiselleştirmeye açık yapısı, cihazınızda her zaman farklı şeyler denemenize izin veriyor.

Android'deki popüler launcher Go Launcher EX'i kullananlardansanız, önünüzde çok sayıda kişiselleştirme fırsatı bulunuyor. Go Launcher EX temaları arasında Jelly Bean'in görünümünü sunan arayüzler de mevcut. İşte Go Launcher EX'e ekleyebileceğiniz bazı temalar:

Not: Bu temaları yükleyebilmek için Go Launcher EX'in Android cihazınızda yüklü olması gerekiyor. Temayı yükledikten sonra onu Menu > Themes menüsünden etkinleştirebilirsiniz.

Jelly Bean Go Launcher Ex (BlueFrog)

Küçük boyutuyla dikkat çeken launcher'ın duvar kağıdının kalitesi de oldukça iyi. Kullanıcılardan 5 üzerinden 4.5 puan alan launcher, herhangi bir reklam da göstermiyor ve tatmin edici bir Jelly Bean arayüzü sunuyor.

Jelly Bean Go Theme ve diğerleri

Jelly Bean Go Theme ve diğerleri

Jelly Bean Go Theme (NitroX-developers)

Sadece 920KB boyutundaki tema, Android 4.0'dakine kıyasla daha parlak simgeler sunuyor. Bu tema da herhangi bir reklam göstermiyor. Jelly Bean Go Theme, giriş ekranınızı süsleyecek birkaç duvar kağıdıyla beraber geliyor.

Jelly Bean Theme GoLauncherEX (ADDesigns)

ADW, LauncherPro ve Go Launcher EX gibi farklı launcher'lar için tema geliştiren bir geliştiriciden gelen bu tema, 10 farklı Jelly Bean duvar kağıdı, yeni Gmail, Adobe Reader vb. simgeleriyle geliyor. Temada herhangi bir reklam bulunmuyor. Temanın dezavantajları ise 5.4MB'lık büyük boyutu ve ilk duvar kağıdındaki kalitenin düşük olması.

Okuyucu Yorumları