GoatZ ile "keçileri iyice kaçırıyoruz!"

Sıra dışı keçi simülasyon oyunu Goat Simulator, şimdi daha da sıra dışı bir ek paketle karşımızda!

Keçiler rahat durmuyor!

Gelmiş geçmiş en sıra dışı oyunlardan biri olan Goat Simulator'a şimdi bir de ek paket eklendi: "GoatZ"

Oldukça başarılı olan Arma modu DayZ'nin izinden giden GoatZ, yaşayan ölülerin, yani zombilerin dünyasını oldukça eğlenceli ve hiciv dolu bir şekilde ek paket haline getirmiş durumda. Zombiler, üretilebilir eşyalar ve marka haline gelmiş pek çok fizik ve çarpma belirlemesi hataları ile GoatZ, Goat Simulator gibi çılgınca bir oyun için bile fazla çılgın sayılabilir.

Goat Simulator, simülatör oyunlarının arasına oldukça ilginç ve hatta oyunun geliştiricilerinin deyimi ile "aptalca" bir şekilde geçtiğimiz yıl girmişti. Oyun içerisinde bir keçiyi kontrol ederek, "keçimsi" davranışlarda bulunuyorduk. Bu davranışların arasında farklı şeylerin tadına bakmak, genel olarak garip davranmak ve davet edilmediğiniz partileri dağıtmak gibi pek çok şey bulunmaktaydı.

Yeni ek paketin getirdiği özellikler listesi ise, oyundan alıştığımız bir şekilde oldukça esprili bir dille anlatılmakta: "

- Zorunlu üretim sistemi çünkü herkes bunu yapıyor.

- Böceklenen (sorun yaşayan) zombiler. Burada gerçekten yaşayan böcekler ile ilgili bir kelime oyunu var ama uğraşmayacağız.

- Dünyadaki her şeyi üretebilirsiniz, oyunun içerisindeki yarım düzine silahtan biri olmaları şartı ile.

- Zombiler, çünkü hatırlarsanız bu bir zombi oyunu.

- İçinde bir şeyler bulunan oldukça büyük bir yeni harita.

- Dean Hall ve Garry Newman'ın söylediği üzere her beş dakikada bir yemek zorunda olduğunuz tamamen gerçekçi hayatta kalma modu.

Bu yeni ek paket, Steam üzerinden 10 TL karşılığında satın alınabiliyor. Ayrıca oyun, Android ve iOS için de indirmeye sunulmuş durumda...

Okuyucu Yorumları