God of War '2'si 1 arada' satışta

Efsane serinin iki oyununu da koleksiyonuna katmak isteyen PlayStation 3 sahipleri için!

God of War '2'si 1 arada'!

Üçüncüsü merakla beklenen ve çıktığı andan itibaren satış rekorları kıran God of War serisinin ilk iki oyunu, 'God of War: Collection' adıyla satışa açıldı. PlayStation 3 oyun konsoluna uygun formata dönüştürülerek, tek BluRay diskte birleştirilen God of War 1 ve God of War 2 oyunları, bu efsanenin nostaljisini yaşamak isteyenler ve bu özel koleksiyonu arşivlerinde saklamak isteyenler için çok ideal.

Serinin ilk oyununda özellikle karakterlerle tanışılıyor ve oyun ilerledikçe Kratos ve Ares'in gerçek amaçları öğreniliyor. Atina'ya gitmek üzere hareket eden bir gemide başlayan macerada, Kratos'un kontrolünü ele alır almaz oyuncu kendisini gerçekçi bir aksiyonun içerisinde buluyor.

Serinin ikinci oyununda ise güçlerini kaybeden kahramanımız her zamanki gibi elindeki kullanışlı silahlarla dövüşmeye devam ederken bir yandan da çeşitli bulmacalarla haşır neşir olmaya başlıyor. İlk başta basit hareketleri yaparken, savaşlarda boy gösterip seviye arttırdıkça daha ölümcül kombolar ve artistik hareketler yapılabiliyor.

Satış fiyatı ise 90TL

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları