GoldMaster'dan mini kablosuz klavye!

GoldMaster'ın yeni kablosuz klavyesi, TV'ye bağlı PC'lerin ve fazlasının kullanımını kolaylaştırıyor

Mini kablosuz klavye!

Okulların açılmasıyla, öğretmen ve öğrenciler için yeni bir dönem başladı. Sürekli gelişen teknolojinin eğitime entegre olması sayesinde özellikle akıllı tahtaların kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Teknolojiyi yakından takip eden ve kullanışlı, ergonomik ürünleriyle tüketiciyi düşünen GoldMaster, yeni ürünü mini kablosuz klavye ile öğretmenlerin akıllı tahta kullanımını kolaylaştırıyor ve öğretmenlerin ayakta iken tahtaya yazı yazabilmesine olanak sağlıyor.

GoldMaster KW-885 mini kablosuz klavye okullarda öğretmenlerin işini kolaylaştırırken evde televizyona bağlı bilgisayar ve Android cihazların kullanımını kolaylaştırıyor. Televizyonun USB portunun özelliklerine bağlı olarak Smart TV'yi destekleme özelliği bulunan mini klavye, Smart TV'den internet kullanımını gerçekleştirmek isteyen ve kumanda ile bunu yapmakta zorlanan kullanıcılarına rahatça işlem yapabilme imkânı sunuyor. Kumanda boyutunda olduğu için ergonomiyi bozmayan klavyenin aynı zamanda dokunmatik mouse özelliği bulunuyor.

Windows için özel fonksiyon tuşları sayesinde kullanım kolaylığı sunan mini klavye, Windows, Mac, Linux, Android, Windows XP, Vista 7 işletim sistemleriyle ve android media box ile uyumlu olma özelliği taşıyor. 2.4 Ghz wireless nano alıcısı sayesinde kablosuz olarak kullanılabilen klavye, şarj edilebilir bataryası ve gece karanlıkta kullanabilmek için ışıklı tuşları ile öne çıkıyor.

Okuyucu Yorumları