Goller cebe geliyor...

Bir operatör futbolseverleri dijital ortamda da destekliyor. Peki bu sezonda sunulan hizmetler ne?

Futbol çılgınlığı cepte!

Türk futboluna farklı kanallarla desteğini sürdüren Avea, sunduğu Lig Paketi ile tüm takımların maçlarının özet görüntülerini maçlardan sonra Avealılarla buluşturuyor!

Lig Paketi'ne üye olan Avealılar, üyeliklerinin ilk haftası Lig Paketi'nden ücretsiz olarak yararlanıyor.

Kurulduğu günden bugüne gerçekleştirdiği spor yatırımları ile Türk futbolunun gelişimine katkıda bulunan ve futbol tutkunlarının her zaman yanında olan Avea, futbolun coşkusunu müşterilerine yaşatmaya devam ediyor! Avea, 2010 – 2011 Lig Sezonu'nun tüm heyecanını ceplere taşıyor!

Avea'nın yeni servisi Lig Paketi ile Avealılar, tüm takımların maçlarının özet görüntülerini maçlardan sonra cep telefonlarından izleme imkanına kavuşuyor. Üstelik Lig Paketi'ne üye olan Avealılar, üyeliklerinin ilk haftası Lig Paketi'nden ücretsiz olarak yararlanıyor.
Lig Paketi ile maçların heyecan ve coşkusunu her an her yerden yaşayacak olan Avealılar, sadece golleri değil, maçların tartışmalı ve önemli pozisyonlarını da fatura kaygısı duymadan defalarca seyredebiliyor. Çünkü videoları izlerken ve Lig Paketi wap sayfalarında gezerken tüketilen veri için ayrıca ücretlendirme yapılmıyor.

Lig paketinde neler var?

Futbolseverler için özel olarak geliştirilen lig paketine üye olan taraftarlar aşağıdaki servis ve hizmetlerden yararlanabiliyorlar.

  • Avea'nın yeni servisi Lig Paketi ile Avealılar, tüm takımların maçlarının özet görüntülerini maçlardan sonra cep telefonlarından izleme imkanına kavuşuyor.
  • Lig Paketi ile maçların heyecan ve coşkusunu her an her yerden yaşayacak olan Avealılar, sadece golleri değil, maçların tartışmalı ve önemli pozisyonlarını da fatura kaygısı duymadan defalarca seyredebiliyor. Çünkü videoları izlerken ve Lig Paketi wap sayfalarında gezerken tüketilen veri için ayrıca ücretlendirme yapılmıyor.
  • Üstelik Lig Paketi'ne üye olan Avealılar, üyeliklerinin ilk haftası Lig Paketi'nden ücretsiz olarak yararlanıyor.
  • Paket üyeliği kapsamında; tüm takımların, 2010 -2011 sezonunda oynanmış maçlarının videolu arşivine ve haftanın maçlarının zengin içeriklerine maçtan sonra Lig Paketi wap sayfasından ulaşılabiliyor. Lig Paketi wap sayfası, wap.avea.com.tr'de Spor linki altında yer alıyor.

Avea Lig Paketi, futbolseverleri tüm hafta boyunca yalnız bırakmıyor! Lig Paketi'ne üye olan Avealılar;

Maç öncesinde; maçın saati, yeri ve hakemi,
Maç süresince; gol bilgisi, kırmızı kartlar ve ilk yarı sonucu,
Maç bitiminde; maçın sonucu, maçtan görüntülerin bulunduğu foto galeri sayfası , maç bilgilerinin, maçın özetinin ve gol videolarının sunulduğu wap sayfası
Haftanın son maçından sonra; puan durumu ve haftalık fikstür ile son haftanın maçlarının sonuçlarının ve videolarının sunulduğu wap sayfası bilgilerini alıyor.

Lig Paketi üyeleri, ayrıca Bank Asya 1.Lig maçlarının özet görüntülerini de izleyebiliyor.

Goller cebe geliyor...

Lig Paketi keyfi; tüm vergiler dahil haftalık 1,5 TL ile ücretlendiriliyor.

Avea Lig Paketi'ne nasıl üye olunuyor?

Lig Paketi'ne üye olmak için LIG boşluk takımın adını yazıp, 9045'e göndermek yeterli oluyor. Bunun yanında Lig Paketi wap sayfasından ya da *100# servisi Bilgi menüsünden de üye olunabiliyor.

SMS ile üye olurken aşağıdaki takım adları veya kısaltmaları kullanılabilir.

LIG GALATASARAY veya LIG GS
LIG BESIKTAS veya LIG BJK
LIG ANKARAGUCU veya LIG AGU
LIG BUCASPOR veya LIG BUC
LIG ESKISEHIRSPOR veya LIG ESK
LIG GENCLERBIRLIGI veya LIG GEN
LIG FENERBAHCE veya LIG FB
LIG TRABZONSPOR veya LIG TS
LIG ANTALYASPOR veya LIG ANT
LIG BURSASPOR veya LIG BUR
LIG GAZIANTEPSPOR veya LIG GAZ
LIG ISTANBULBB veya LIG IBB

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları