Goller, GollerCepte ile telefonunuzda

Süper Lig'in bütün golleri yine GollerCepte ile telefonunuzda

Goller cebinizde

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon Adanaspor-Bursaspor maçıyla başladı. Futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilen ligin resmi iletişim ve teknoloji sponsoru olan Turkcell'in de GollerCepte uygulaması, yeni sezonla birlikte bir kez daha taraftarların hizmetinde olacak. Turkcell'in 4 büyük takım taraftarı için hazırladığı uygulamalara sahip kullanıcılar, atılan golleri cep telefonlarından maç anında izlemeye bu sezonda da devam edecek.

En çok Volkan Şen izlendi

Geçen sezon toplamda 6 milyon 232 bin 388 videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin en fazla rağbet gösterdiği gol ise yaklaşık 50 bin kez izlenen Fenerbahçe-Beşiktaş maçının Volkan Şen tarafından kaydedilen açılış golü oldu.

Galatasaray taraftarı lider

GollerCepte uygulamasının en popüler takımı ise Galatasaray oldu. Yaklaşık 2.5 milyon taraftarın cebinde olan GollerCepte uygulamasını, 665 bin sarı-kırmızılı taraftar indirdi. Bu sıralamada Galatasaray'ı Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takip etti.

Haberler de anında cepte

Gollerle birlikte Avrupa'dan maç özetleri ve takımların haberlerinin de yer aldığı taraftarlar uygulamasını indirmek için Apple ve Google uygulama dükkânlarını ziyaret edebilir ya da GC yazıp 2222'ye mesaj gönderilebilir. GollerCepte servisini seçenlere videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile anında ceplerine geliyor. Taraftarlar ayrıca, http://gollercepte.tv adresine de ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Okuyucu Yorumları