Goodgame Empire için büyük güncelleme bugün!

Web tarayıcısı üzerinden oynanan bu sevilen oyun, bugün dev bir güncellemeyle genişliyor!

Bugün güncelleniyor!

Başarılı ücretsiz tarayıcı oyunu Goodgame Empire'a bugün kapsamlı bir güncelleme geliyor, bu sayede savaşta kendini kanıtlayan kale lordları oyun içinde yeni meydan okumalarla karşılaşacak.

Hamburglu geliştirici Goodgame Studios, 30. seviye ve üzerindeki ileri düzey oyuncuları uzak Berimond krallığına davet ediyor. İki düşman fraksiyon burada ülkenin hakimiyetini ele geçirmek için acımasız bir savaş veriyor, çünkü bilge ve adil kral bir veliaht bırakmadan öldü. Goodgame Empire oyuncuları mücadeleye katılarak çatışmayı taraflardan birinin lehine sonuçlandırabilirler. Berimond'daki etkinlik, bir taraf kesin olarak yenilene ve yeni bir kral taç giyene kadar sürecek!

Altın Aslan ve Ayı tahtı ele geçirmek için dövüşüyor

Oyuncunun, hangi taraf için silaha davranacağına karar vermesi gerekiyor. Çünkü krallıkta tahtı ele geçirmek için çatışan iki soylu hanedan birbirinin taban tabana zıttı: Gerbrandt hanedanından deneyimli komutan III. Leopold Altın Aslanlı bayrağın altında cesur kale lordlarını topluyor ve taca uzanıyor. Soyu zengin bir tüccar hanedanına dayanıyor ve daha çok yerel olan, yapı sanatlarıyla tanınan Ursidae hanedanına karşı uzlaşmaz bir kin besliyor. Aynı şekilde birlik toplayarak Ayılı Bayrağı zafere taşımak isteyen kurnaz taktikçi ve stratejist Grimbert von Ursidae bu hanedanın gururlu taht adayı.

Düşmanın başkentinin düşmesi etkinliğin sonunu belirleyecek

İşin püf noktası: Goodgame Empire'ın ana dünyasındaki ittifakların hiçbir rolü yok. Berimond krallığında arkadaşlar bu sayede düşman olabilecek ve tersi de mümkün olacak. Kazanmak için her fraksiyonun, düşman kulelerini ve köylerini fethetmesi ve son olarak rakibin başkentini ele geçirmesi gerekiyor. Sonunda kazanan fraksiyonun tüm üyelerini ana kaleleri için kudretli bir dekorasyon ve hatıra olarak özel bir eser bekliyor.

"Berimond krallığıyla Goodgame Empire hayranlarına yine keşfedilmeyi ve fethedilmeyi bekleyen yepyeni bir dünya sunuyoruz. İki soylu hanedanın çatışmalarının yanında bunların liderleri III. Leopold ve Grimbert odak noktasını oluşturuyorlar. Oyuncuları çok çeşitli görevler ve çekici ödüllerle heyecanlı bir hikayenin çine sürükleyen karakterlere büyük bir önem verdik", diyor Goodgames Studios´da İş Geliştirme Müdürü ve Türkiye Sorumlusu Çağlar Eğer.

Goodgame Empire'ın tüm dünyada neredeyse 15 milyon kayıtlı oyuncusu var ve 2012 yılında "European Games Award" ve "BÄM! Award" ödüllerini kazandı.

Okuyucu Yorumları