Google'a göre başarısızlık yok!

Google, ardı ardına gelen moral bozucu kötü haberlere ilk ağızdan cevap verdi...

Google'a göre...

Google + hakkında ardı ardına gelen kötü haberler, görünüşe göre internet devi Google'ın moralini bozmuyor. Google CEO'su Eric Schmidt'e bakılırsa Google+ yakında bir çok yeniliği devreye sokacak. Schmidt, sosyal ağın Facebook ile karşılaştırılmasının haksızlık olduğunu düşünüyor.

Londra'daki Google Big Tent etkinliğinde konuşan Schmidt, şirketin Google+'ı gözden çıkarmayı düşündüğü dedikodularını yalanladı.

Schmidt "Benim hoşuma giden, çok iyi yönetilen, işletilen ve 12 yıldır pazarda olan bir rakiple karşılaştırılmamız. Google+ rakiplerimiz ve [Facebook'un] başarısı gözönüne alındığında umduğumdan daha iyi bir performans sergiliyor. Bence başarılı olduk mu? Kesinlikle!" dedi

Google+'ın hemen başarılı olmasını beklemenin haksızlık olacağının altını çizen Schmidt, "Eğer Google+ 12 yıldan az zamanda başarılı olursa bu sonuç beni tatmin eder. Belki de mesele Google'ın girdiği alanlarda küçük başlayıp zamanla büyüme şansının olmaması. Doğrudan büyük bir giriş yapmak zorundayız." dedi.

Schmidt ayrıca Google'ın sosyal platform için harika yeni özellikler planladığını da söyledi. "İnsanların Google+'ı kullanış tarzı tam bizim kafamızdakine uygun. Şu sıralar Hangouts tırmanışta. Pek çok yeni özelliği yakında sunacağız" dedi.

Okuyucu Yorumları