"Google'a ihtiyacımız yok!"

Google ile ortaklığını sürdüreceği düşünülen cep devinden beklenmedik bir açıklama geldi!

"Google'a ihtiyacımız yok!"

Google ile birlikte Nexus serisinin yeni modeli Nexus 5'i geliştirdiğine kesin gözüyle bakılan LG, böyle bir ortaklık içinde olmadığını açıkladı. Firma adına konuşan bir yetkili, Nexus 5 üzerinde çalışmakta oldukları iddialarının asılsız olduğunu ancak Google'dan teklif gelmesi durumunda mutlaka değerlendireceklerini açıkladı. Yetkili "LG'nin Nexus 4 gibi bir pazarlama başarısına ihtiyaç duymadığını" da sözlerine ekledi.

LG'nin yeni bir Nexus üzerinde çalışmakta olduğu söylentilerine kaynaklık eden telefonun, Salı günü duyurduğumuz beyaz renkli Nexus 4 olma ihtimali bulunuyor. LG'nin Nexus 5 için Google ile çalışmama kararı almasında, Nexus 4'ün piyasaya sürüldüğü günlerde karşılaşılan sevkiyat ve tedarik sorunları nedeniyle Google ile karşılıklı olarak birbirlerini suçlamış olmalarının bulunduğu da bir diğer iddia.

Anlaşılan LG şu an için piyasada mücadele edebilmek için Nexus 5'e ihtiyacı olmadığını düşünüyor. Yakın zamanda yeni bir Nexus kullanmayı umanların, beyaz renkli Nexus 4 ile idare etmesi gerekecek.

Okuyucu Yorumları