Google, arama sonuçları sayfasını yeniliyor

Google, yaptığı tasarım değişikliğini resmi olarak duyurdu! İşte yeni Google sayfaları...

Google'a yeni tasarım!

Google, arama sonuçlarını listelediğ sayfalarında yaptığı yenilikleri blog sayfasında kullanıcılarıyla paylaştı. Bu yenilikler, Temmuz ayından bu yana Google tarafından sınanıyordu ancak herkes tarafından görüntülenemiyordu.

Hizmete sunulmaya başlanan değişiklikler, arama sayfasını "daha düzenli" bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyor. Sol tarafta görünen arama araçları göz önünden kaldırılmış bulunuyor. Bazı aramalarda ise reklamların gösterilmemesi dikkat çekiyor. Ancak bu, yakında düzeltilecek olan küçük bir hata da olabilir.

Google, yeni sonuç sayfasının "daha basit ve daha temiz" bir tasarıma odaklandığını söylüyor. Bu yenilikler, geçtiğimiz sene tabletlere getirilmiş, geçen haftalarda ise cep telefonlarına sunulmuştu. Şimdi ise sıra masaüstüne gelmiş görünüyor.

Yeni görünümde, sol kısımda görmeye alıştığımız gelişmiş arama işlevleri saklı bulunuyor. Onları görebilmek için "Arama araçları" düğmesine tıklamanız gerekiyor.

Şimdilik Türkiye sayfasında bu yenilikleri göremeyebilirsiniz ancak kısa süre içerisinde, değişikliklerin bize deyansıyacağına şüphe yok...

Okuyucu Yorumları