Google+ bu kez başaracak mı?

Adı hayalet kasabaya çıkan, Facebook karşısında ezilen Google+ cephesinde işler değişiyor mu?

Google+'ta bir şeyler oluyor!

Google tarafından yaklaşık bir buçuk yıl önce duyrulan sosyal ağ hizmeti Google+, ilk başlarda teknoloji dünyasında büyük heyecan yaratmış; ancak kullanıcıların deneme-yanılma sürecinden sonra, burun kıvrılan bir platform haline gelmişti. Birçokları tarafından Facebook'un alternatifi olarak görülen Google+ bu büyük beklentiyi en azından şimdilik karşılayamamış görünüyor.

Peki geçtiğimiz bir buçuk yıl boyunca Google+ ne kadar popülerlik kazandı? Venture Beat'ten Brad Feld'e göre; Google'ın sosyal ağ hizmeti için uyguladığı "yavaş ama derin" politikası, Google+'ı yavaş yavaş beklenen seviyeye ulaştıracağa benziyor. Feld, Google+'ın diğer tüm Google hizmetleriyle tam uyumlu olmasının, bu konuda büyük yardım sağlayacağını düşünüyor. Bu uyumluluk, Feld'e göre, Google+'ı Facebook'a ağır ama emin adımlarla yaklaştırıyor. Çok yakın bir gelecekte olmasa da, Google+'ın Facebook'u yakalaması sürpriz olmamalı.

Google'ın amacı bu muydu bilinmez ancak, Google+'ın Facebook'un yerini alacağı günleri görecek miyiz, merakla bekliyoruz...

Okuyucu Yorumları