Google Chrome'ı uçlarda kullanın!

Google'ın tarayıcısı Chrome size göre değil mi? Öyleyse bir de Chrome Plus'ı deneyin...

Chrome gibi, ama daha iyisi!

Pek çok kişi bilmiyor ama Google'ın ünlü tarayıcısı Chrome, aslında açık kaynak kodlu Chromium tarayıcı projesi üzerine geliştirildi. Bu, her isteyenin şu adresten kaynak kodunu indirip, Chrome benzeri bir tarayıcı geliştirebileceği anlamına geliyor. Üstelik önümüzde ChromePlus adında oldukça iyi bir örnek de var...

Maple Studio tarafından Chromium alt yapısı üzerinde geliştirilmiş olan ChromePlus görünüş olarak Google'ın Chrome'una oldukça benzeyen ama farklı bir tarayıcı. Onu farklı yapan ise, Chrome tecrübesini daha da geliştirecek olan bazı özellikleri.

Bu özelliklerin başında Super Drag geliyor. Super Drag ile bir internet sayfasındayki herhangi bir bağlantıyı, aynı sayfa içerisindeki boş bir yere sürükleyip bıraktığınızda, bu bağlantının otomatik olarak yeni bir sekmede açılmasını sağlayabilirsiniz.

Diğer özellikler ve indirme bağlantısı...

Diğer özellikler ve indirme bağlantısı...

Eğer bir bağlantı değil bir metni seçtikten sonra bu seçimi sürükleyerek sayfanın boş bir yerine bırakırsanız bu kez yeni bir sekmede bu seçili olan kelimelerin Google arama sonuçları açılıyor.

Popüler Firefox eklentisi IE Mode, ChromePlus'da da yer alıyor. Adres satırının yanındaki ChromePlus simgesine tıklayarak açık olan sayfayı, tarayıcı değiştirmeden IE'de de görüntüleyebilirsiniz. ChromePlus da ayrıca gelişmiş özelliklere girerek fare hareketlerine 20'ye yakın farklı komut da tanımlayabilir veya hazır tanımlanmışları kullanabilirsiniz.

Kendi üzerinde bir indirme yöneticisi ve daha farklı özelliklere de sahip olan ChromePlusşu adresten indirebilirsiniz.

Download: Chrome Plus

Okuyucu Yorumları