Google Chrome'un şakası yok!

Chrome'dan çok sağlam bir adım daha: Chrome, IE ve Firefox'u yenmek için her şeyi yapıyor...

Chrome'un şakası yok!

Google, Chrome tarayıcısına eklediği yönetim özellikleriyle IT profesyonellerinin Chrome'u Windows, Mac ve Linux ortamlarında yönetebilmesi şansı veriyor.

Google ve Internet Explorer, IT profesyonellerinin işine yarayacak özellikleri ekleme konusunda yarış halindeler. Google yetkilileri konu hakkında şunları söylüyor:

"Bugün, IT yöneticilerinin tarayıcıyı Windows, Mac ve Linux altında, iş gereksinimlerine göre kolaylıkla yapılandırabileceği ve genişletecebileceği Chrome'u sizlere sunuyoruz. İş yerlerinin, standart genişleme araçları kullanan tüm kullanıcılarının Chrome'u yükleyebilmesini sağlayan bir MSI yükleyici meydana getirdik. Grup izinleri için de bir izin listesi ve bir şablon grubu oluşturarak, yöneticilerin tarayıcı ayarlarını kolaylıkla özelleştirebilmelerini sağladık. "

Google buna ek olarak, Chrome'un bazı özelliklerini IE kullanıcılarına sunan eklenti Chrome Frame'e de grup izni desteği ekledi. Google, yeni Chrome yönetim özelliklerinin Google Apps iş müşterileri için de destekleneceğini sözlerine ekliyor.

Okuyucu Yorumları