Google'dan aramaya önemli sosyal yenilikler!

Google, arama sayfasında önemli yenilikler yaptı! İşte çoğumuzu etkileyecek 3 yeni özellik

Google'dan 3 yeni özellik!

Arama işlevlerini sürekli olarak geliştiren Google, aramaya yeni özellikler eklediğini duyurdu. Bu özelliklerden bir tanesi, arama sonuçlarına sosyal ağ Google+'dan içerikler ekleyecek.

Yeni özelliklerden bir tanesi ise Kişisel Sonuçlar adını taşıyor. Bu sayede Google'da bir terimi aradığınızda sadece web siteleri ve videolarla değil, Google+'da konu hakkındaki kendi gönderileriniz, arkadaşlarınız ve fotoğraflarınız ile karşılaşabiliyorsunuz. Sosyal ağ sonuçları, sadece kişisel arama sayfasında beliriyor.

"Aramadaki profiller" ("Profiles in Search") adındaki diğer bir özellik ise, otomatik tamamlama ve tam arama yoluyla yakın olduğunuz kişileri (veya ilgilenebileceğiniz kişileri) bulmanızı sağlıyor. Kişiler ve yerler adındaki özellik ise Google+'da sizinle ortak ilgi alanına sahip kişileri bulmanızı sağlıyor (müzik, futbol gibi).

Google, yeni işlevlere yönelik gizlilik ayarlarını Google+ içerisinde sunduklarını da verdiği bilgiler arasına ekliyor. Yeni özelliklerle ilgili detayları Google Türkiye blog'unda inceleyebilirsiniz.

Google aramaya Google+ özellikleri ekledi!

Okuyucu Yorumları