Google'dan Gmail'e IE 6 ayarı

Google eski tarayıcıları unutmuyor: Internet Explorer 6 için yeni Gmail güncellemeleri geldi...

IE6'ya Google desteği

Web tarayıcı pazarı bugünlerde hiç olmadığı kadar hareketli: Özellikle Mozilla'nın Firefox'undan sonra Google'ın da Chrome ile web tarayıcı pazarına'merhaba' demesi, internet kullanıcılarının kafasını karıştırmış durumda.

Ancak tüm bu tarayıcılara rağmen, hala Internet Explorer'ın 6. sürümünü kullanan kullanıcılar da yok değil. Bunu hesap eden Google, Windows XP'nin ilk kurulumuyla beraber gelen Internet Explorer 6'yı kullanmaya devam eden kullanıcılar için Gmail'de bazı iyileştirmelere imza attı.

Bu güncellemelerle birlikte, Internet Explorer 6 kullanıcıları da Gmail Labs özelliklerinden, AOL hızlı mesajlaşma yazılımının ek özelliklerinden ve mesajlar için renkli etiketlerden kolayca yararlanabilecek.

Geçtiğimiz Cuma günü Google'ın Gmail blog'unda bu konuyla ilgili açıklamada bulunan Jon Perlow, Gmail'e IE 6 için bazı rötüşların yapıldığını ifade etti: "Bu güncelleştirme ile IE6 kullanıcıları da artık Safari 3, Firefox 3 ve IE 7 kullanıcıları gibi, ilgili tüm fonksiyonlardan faydalanabilecek."

Okuyucu Yorumları