Google Duo Oxygen OS İçin Varsayılan Uygulama Oldu

OnePlus, kullanıcı araştırmalarına güvendi ve Google uygulamasını Oxygen OS için "varsayılan" hale getirdi!

OnePlus Google'ı varsayılan yaptı!

Google Duo, akıllı telefon üzerinden görüntülü arama yapmak için kullanılabilecek en basit ve kullanışlı uygulamaların arasında yer alıyor. Bunu bilen OnePlus ise bu uygulamayı tamamen benimsemiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz cuma günü OnePlus forumlarına eklediği bir yazı ile OnePlus, gelecek OxygenOS güncellemesinin Google Duo'yu OnePlus akıllı telefonlarında varsayılan görüntülü arama uygulaması konumuna getireceğini duyurdu.

Uygulamanın işletim sistemine entegrasyonu aslında OnePlus'ın 2018 yılında yaptığı bir araştırma çalışmasının bir ürünü. Anket, Hindistan'daki OnePlus kullanıcılarının kullandığı görüntülü arama uygulamalarını kapsıyordu ve anket sonucunda Google Duo, görüntülü arama kalitesi konusunda en çok sevilen uygulama olarak öne çıktı. Güncelleme ile Google Duo, Oxygen OS ile derin entegrasyon kazanacak ve arama kaydı, rehber, numara çevirme ve mesajlaşma uygulamaları ile senkronize olarak çalışacak.

Bununla birlikte kullanıcılar, OnePlus'ın mevcut standart görüntülü arama uygulamasına geri dönme seçeneğine de sahip olacak. Bunun için kullanıcıların rehberden bir kaydı seçip Kişiyi seç > Hepsini Gör > Video Arama Tercihi... seçeneklerini takip etmesi gerekiyor.

Google Duo, One Plus 6T için Oxygen OS 9.0.12 güncellemesi ile ve OnePlus 6, OnePlus 5T ve OnePlus 5 modelleri için Oxygen OS 9.0.4 güncellemesi aracılığıyla varsayılan görüntülü arama uygulaması galine gelecek. Bu yenilik, OnePlus 3T ve OnePlus 3 modelleri için de Android Pie güncellemesi ile beraber gelecek özelliklerden biri olacak.

Okuyucu Yorumları