Google Duo Pokémon'u geçti!

Google'ın yeni uygulaması, Google Play'in en çok indirilenler listesinde Pokemon Go'yu geçmeyi başardı!

Google, Pokemon Go'yu alt etti!

Görünene göre Android dünyasında Pokémon Go'ya rakip olacak bir uygulama ortaya çıkmış durumda.

Google'ın yeni Google Duo video arama uygulaması yayımlandıktan sadece üç gün sonra, pek çok ülkede, Google Play'in en çok indirilen ücretsiz uygulamalar listesinde ikinci sıraya yerleşti. Bu da yerini uzun bir süre bırakmayacağını düşündüğümüz popüler AR uygulaması Pokémon Go'nun bir üstünde bulunduğu anlamına geliyor. Google Duo'nun üzerinde ise Facebook Messenger bulunuyor. Ancak Duo'nun bu başarıyı henüz ülkemiz listesinde gösteremediğini de söyleyelim.

Bu arada belirtmek gerekiyor ki, çoğu kişi tarafından Google'ın Apple'ın FaceTime arama hizmetine cevap olarak sunduğu düşünülen Google Duo uygulaması, Apple cihazlarında da kendine yer edinmekte. AppShopper'ın belirttiğine göre bu uygulama şu anda iPhone kullanıcılarının bütün bedava uygulamalar kategorisinde 22. sırada yer almakta ve bedava sosyal ağ uygulaması kategorisinde dördüncü sırada.

Google Duo, Mayıs ayında firmanın I/O geliştirici konferansında duyurulmuştu. Bu uygulamayı diğer görüntülü görüşme hizmetlerinden ayıran en önemli özellik ise, sizi arayanın video akışını, aramayı cevaplamadan önce görebiliyor olmanız.

Okuyucu Yorumları