Google geliştirici grupları ODTÜ'de!

Yazılım geliştiriyorsanız, Türkiye'de gerçekleşecek bu Google etkinliğinin tarihini not alın!

Geliştiriciler toplanıyor!

Android Geliştirici Günleri, Türkiye'de gönüllü olarak faaliyet gösteren Google Developer Group (GDG) Ankara, GDG İstanbul, GDG Eskişehir, GDG Konya, IEEE işbirliği ile bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan etkinlik 16 - 17 Mayıs'ta ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde. Grupların uzun vadede hedefi, "Teknoloji alanında hem ülkemize hem dünyaya bilişim teknolojileri alanında katkı sunmak".

Google Developer Group (GDG) Ankara, GDG İstanbul, GDG Eskişehir, GDG Konya, IEEE işbirliği ile bu yıl ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde üçüncü kez düzenlecek olan etkinlik tamamen ücretsiz. Etkinlik, iki gün boyunca eş zamanlı oturumlarla gerçekleştirilecek. Konferansa, dünyanın farklı şehirlerinden ve Türkiye'den yazılım alanında uzman kişiler, katılımcı ve konuşmacı olarak yer alacak.

Android Geliştirici Günlerinde, Android teknolojileri üzerine seminerler ve çeşitli yarışmalar yapılacak. Toplumsal kalkınma ve toplumsal gelişim adına yapılacak konferanslar, ilgi duyan herkesin katılımına açık gerçekleştirilecek. Konferans kapsamında yapılacak etkinliğe, öğrenmek, eğlenmek hem de teknoloji tutkunlarıyla tanışmak isteyen herkes davetli.

Google Geliştirici Grupları'nın ortak sloganı; "Kendini Geliştir, Dünyayı Değiştir". Bu doğrultuda, Google Developer Group'lar sizleri de sürece dahil etmek istiyor. GDG, Çalışma sürecine dahil olmak isteyen kişi ve kuruluşların desteğini bekliyor. Facebook : https://www.facebook.com/androiddeveloperdays

Okuyucu Yorumları