Google, Hangouts'un Önemli İşlevini "Kırpabilir"

Google, yakında popüler mesajlaşma uygulaması Hangouts'u bu önemli işlevini iptal edebilir!

Google, bu özelliği "kırpıyor"

Google'ın mesajlaşma uygulaması Hangouts, yakında SMS gönderme işlevini yitirecek. GSuite yöneticilerine gönderildiği söylenen epostaya göre 22 Mayıs itibariyle Hangouts üzerinden SMS gönderemeyeceksiniz (Google Voice kullanıcıları hariç).

Epostaya göre Google, Hangouts üzerinden SMS gönderen herkese bir uyarı göndermeye hazırlanıyor. Bunun yanında Hangouts'u varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak kullananlara farklı bir uygulama kullanmaları tavsiye edilecek. Bu sırada telefonunuzda herhangi bir mesajlaşma uygulaması yoksa, Play Store'a yönlendirileceksiniz. Google Voice kullanıcıları ise telefon numarasıyla mesaj gönderip alamayacaklarına dair bir uyarı görecekler. Voice kullanıcıları kısa mesaj göndermeye devam edecekler ancak bunun 22 Mayıs'tan itibaren bunun için Voice numaralarını kullanmaları gerekecek.

Google'ın birkaç mesajlaşma uygulaması var ve bu yüzden Hangouts'un bazı işlevlerini kırpması şaşırtıcı değil. Google'ın Reddit'te paylaşılan eposta mesajına göre firma, gelecekte Hangouts işlevleri üzerinde başka değişiklikler yapmayı da planlıyor.

Okuyucu Yorumları