Google Haritalar için yeni beta versiyon!

Google, popüler uygulaması için yeni beta test programını Android üzerinde yayınladı!

Google'dan yeni bir beta!

En yeni uygulamalar henüz bütün kullanıcılar için piyasaya sürülmeden bunları kullanma ayrıcalığını yaşayan Android cihaz sahipleri Google tarafından yayınlanan yeni bir beta testinin daha keyfini çıkaracaklar. Zira teknoloji devi Android platformuna özel yayınladığı Google Haritalar uygulamasının test programını başlattığını duyurdu.

Android Police'te yer alan habere göre, kullanıcılar Play Store üzerindeki Google Maps'in beta kanalından ilgili önizlemeyi indirebilmek adına programda bir tercih hakkına sahip olacaklar. Burada bir hesap açıktan sonra da Google tarafından, test versiyonuyla birlikte kısa bir süre sonra bir güncelleme alacağınız bilgisi verilecek.

Buna alternatif olarak da test versiyonunun APK biçimde indirebilirsiniz. Fakat test programında bir hesap açmadan uygulamayı yüklemenin en yeni önizleme sürümüne anında bir otomatik güncelleme yapmayı garantilemesi de söz konusu değil.

Mevcut önizlemenin versiyonu Maps 9.27, fakat Android N Önizlemesi'ni kullananların da halihazırda Maps 9.30 versiyona sahip olduğunu hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları