Google Haritalar Şimdi Daha Yetenekli!

iOS için Google Haritalar güncellendi; etkileyici yeni bir özelliğe daha kavuştu!

Google Haritalar'a yeni yetenek

Geçtiğimiz ay iOS için Google Haritalar, kullanıcılara gerçek zamanlı toplu taşıma ve sürüş bilgileri gösteren bir güncelleme aldı. Bugün bir güncelleme daha geldi ve bununla uygulama 4.47 sürümüne ulaşarak Android sürümü ile aynı seviyeye geldi. Artık uygulama, ek ulaşım ayrıntılarına ve dünyanın her yerinden milyonlarca lokantada ortalama bekleme sürelerini gösteren faydalı bilgilere sahip.

Uygulama, gün boyunca saat başı ortalama bekleme sürelerini gösteriyor, ortalama bekleme süresinin ne kadar uzun olduğunu ve ayrıca bir restoranın en yoğun saatlerinin ne zaman gerçekleşeceğini de gösteriyor. Yani en son yemek çılgınlığını denemek için saatlerce ayakta durmak yok (tabii böyle bir hobiniz yoksa). Güncelleme ayrıca belirli restoranlar için yorumları bulmayı da daha sezgisel bir süreç haline getiriyor.

Güncelleme ayrıca toplu taşıma sistemleri hakkında daha fazla bilgi sağlıyor ve seyahat kriterlerinize göre hangi girişleri kullanmanız gerektiğini daha kesin bir şekilde gösteriyor. Bu özellik şu an için New York, Hong Kong, Taipei, Paris, Los Angeles, Delhi, Moskova, Singapur, Madrid, Barselona, Kiev ve Budapeşte'de çalışıyor ve zamanla daha çok yerde geçerli olacak.

Okuyucu Yorumları