Google'ı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Google'ın çalışanlarının nasıl bir ortamda çalıştıklarını hiç merak ettiniz mi?

Google'ın dünyası

Google'da hayat nasıl? Google'da çalışanlar nasıl bir ortamda işlerini yürütüyorlar? Dünyanın en yaratıcı firması Google'da dünyanın nasıl döndüğünü merak ediyor musunuz?

Google, artık hiç tartışmasız dünyanın en iyi bilinen markalarından bir tanesi. Google'da arama yapmak artık öylesine sıradan bir eylem ki, geçtiğimiz aylarda İngilizce'de 'to google' kelimesinin artık yazı dilinde de kullanıldığına rastlar olduk. Yani İngilizcede aramak fiili 'search' ile ifade edilirken, internet üzerinden yapılan aramalar için insanlar artık 'google'ı kullanabiliyorlar.

Yukarıda verdiğimiz örnekten de anlaşılacağı üzere Google, artık internete sık giren olsun, nadiren kullanan olsun, her kesimin başvurduğu çok büyük bir kaynak ve Google kendi bünyesine kattığı ve ilave ettiği uygulama ve şirketlerle hızla büyümeye devam ediyor.

Peki ama Google'ın çalışanlarını hiç merak ettiniz mi? Google'da çalışmak nasıl bir deneyimdir? Bildiğimiz şirketler gibi bir çalışma ortamı mı vardır? Çalışanları sabah 8'de işe gelip akşam 5 gibi mi Google'dan ayrılırlar?

Galerimizdeki resimlerle size Google'ın kapısını ardına kadar açıyoruz...

Okuyucu Yorumları