Google'ı fena taşladılar!

Google'ın StreetView arabaları, herhalde daha önce böyle bir şeyi hiç yaşamamıştı...

Google'ı fena taşladılar!

Google tarafından birkaç yıl önce başlatılan ve dünya üzerindeki bazı ülkelerin caddelerinde gezmek suretiyle kullanıcılara online bilgi veren Google Street Car'lardan bir tanesi, daha önce görülmemiş bir şekilde karşımıza çıktı.

Yayınlanan 22 saniyelik videoda, eski kasa Opel marka Google arabasının, çölün ortasında bir yerlerde kaza yapmış şekilde görüntülenmiş olması herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Kuzey Hindistan olduğu iddia edilen görüntülerde, kamera çeken şahısın haricinde bir diğer kişi de arabaya yerden aldığı taşları attı. Aksanlarına bakılacak olursa, Amerikalı ya da Kanadalı oldukları iddia edilen şahıslar ve videonun çekildiği sahne için şimdiden envai çeşit spekülasyon yapılmış durumda.

Komplo teorisyenlerine göreyse bu film sahten. Kimileri görüntü kalitesinin, kimilerin çekim şeklinin, kimileri de ışığa göre gölge yansımalarının yanlış olduğunu iddia ediyor. Şimdilik tam bir sır olan videoda bulunan şahısların aracın kullanıcısı mı yoksa oradan geçen birileri mi olduğu merak konusu. Tabii bir de bu aracın nasıl buraya geldiği...

Okuyucu Yorumları