Google'ın 23 Nisan'a özel logoları sergide

Google'ın 23 Nisan'a özel logo yarışmasının finalistleri Nişantaşı'nda görücüye çıktı...

Google Nişantaşı'nda

Google'ın 23 Nisan'da www.google.com.tr adresinde yayınlamak üzere başlattığı logo tasarım yarışmasında dereceye giren 30 özel logo, 24 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Nişantaşı City's'de
açılan sergide izlenebilir.

Geçen yıl ilk defa 23 Nisan'da Türkiye için özel bir logo yayınlayarak, Google Türkiye ana sayfasındaki logonun yerine Türk çocuklarının 23 Nisan'ını ve Ulusal Egemenlik bayramını kutlayan özel tasarımlı bir logo kullanan Google, bu yıl da bir ilke imza atarak Türkiye genelinde bir yarışma başlattı. Yarışmanın sonucunda birinci seçilen Aytuğ Fidan'ın tasarladığı özel logo, 23 Nisan'da Google Türkiye ana sayfasında yayınlanırken, dereceye giren 30 logonun tasarımcısına da özel birer katılım sertifikası verildi.

"Google Logo Yapsana" yarışmasında dereceye giren 30 özel logo, ilkokul öğrencilerinin yaptığı logo tasarımları ve Zihni Sinir gibi ünlü tasarımcıların Google için tasarladığı logolar 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Nişantaşı City's'de açılan sergide tanıtılacak.

Sergi ile ilgili açıklama yapan Google Türkiye Pazarlama Direktörü Mustafa İçil; "Kullanıcılarımız, herhangi bir yaş sınırlaması olmayan ve 23 Nisan'a özel logo tasarlamak isteyen herkese açık olan 'Google Logo Yapsana' adlı yarışmamıza büyük ilgi gösterdi. 3000'inin üzerinde farklı logo tasarımı arasından seçim yapmakta oldukça zorlandık. İlkokul öğrencileri, karikatüristler, üniversite öğrencileri logolarını bizlerle paylaştı. Google Türkiye olarak bir ilki gerçekleştirmekten ve bu özel günün ruhunu Türk internet kullanıcıları ile paylaşmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Heyecanımızı paylaşmak ve yarışmada dereceye giren bu özel yaratıcı logo tasarımlarını görmek üzere herkesi Nişantaşı City's'de açtığımız sergimize bekliyoruz" dedi.

Okuyucu Yorumları