Google'ın derdi anlaşılamamak...

İnternet devi derdini anlatamamış: Google'ın yeni hizmeti Wave'in başına gelenler burada...

Google derdini anlatamamış...

Bildiğiniz gibi Google'ın son derece yenilikçi alternatif iletişim platformu Google Wave halka açık denemelerine başladı. Şu an için kullanıcıların sadece davet sistemi ile dahil olabildikleri bu test sürecinde Google, Wave'in gördüğü büyük ilgiden memnun.

Davet sürecinin gördüğü büyük ilgi kendi ekonomisini bile yaratmış durumda. Şu anda ilk kullanıcılar sadece Google tarafından davet ediliyor ve bu kullanıcılara sınırlı sayıda davetiye veriliyor. Bu davetiyelerin gönderildiği kişilerin sisteme dahil olup olmayacağı konusunda ise Google garanti vermiyor. Bu elde etmesi zor davetiyeler şu anda internet üzerindeki açık arttırmalarda satılır hale geldi.

Buna rağmen Google bu büyük ilginin sadece ileri seviye kullanıcılardan gelmesinden dolayı çok da memnun değil. Wave'in en büyük derdi tam olarak ne işe yaradığını tüm seviyedeki kullanıcılara anlatamamış olması. Bu yüzden de Google Wave'in aslıdan bu yıl sonunda halka açık hale gelmesi planlanırken, özel bir tanıtım çalışmasına ihtiyaç duyulduğuna karar veren Google şu sıralar Wave'in testten çıkış tarihi için 2010'u düşünmeye başladı.

Okuyucu Yorumları