Google'ın tableti Nexus 7 "uçuyor!"

Apple, iPad mini'den çok şey bekliyor. Ama Google Nexus 7'den gelen bu haber, Apple'ı korkutabilir!

Nexus 7 "uçuyor!"

Piyasaya çıktığı günden bu yana en çok konuşulan cihazlardan bir tanesi olan Google'ın tableti Nexus 7, öyle görünüyor ki kendisinden bu kadar bahsedilmesini fazlasıyla hak ediyor.

Kindle Fire HD ve iPad Mini'nin en büyük rakiplerinden olan cihaz, üretici firma Asustek'in hesaplarına göre her ay bir milyondan fazla satıyor. "Wall Street Journal" tarafından firmanın finans müdürü David Chang ile yapılan röportajda, kendisi konu hakkında şu sözleri sarf etti;"Başlangıçta her ay ürettiğimiz Nexus 7 miktarı 500 bin civarıydı. Kısa bir sürede 600 bin rakamına ulaşan üretimimiz hemen akabinde 700 bine ulaşmıştı. Nitekim geçen ay itibariyle bu rakam bir milyonu gördü."

Daha önceleri satış rakamları ile alakalı hiçbir bilgi alamadığımız Nexus 7, Google'ın satışları ve verileri konusunda güvenilir bir isim olmasından dolayı şimdilik kabul edilebilir istatistiklere sahip. 200 dolarlık yurtdışı fiyatıyla çıktığı günden bu yana büyük ilgi görmesiyse verilen rakamların inanırlığını bir kademe daha arttırıyor.

Okuyucu Yorumları